Szülők, nektek mi erről a véleményetek, ha ilyen házit kapna a gyereketek?
Figyelt kérdés
Véletlenül akadtam rá erre a kérdésre: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__egyeb-kerdesek__74284..
Nem tudom hány éves lehet a kérdező, de a témából ítélve még kisiskolás. De komolyan, egy 8-12 éves kisgyereknek hogy lehet ilyen témát adni?
2015. dec. 17. 21:18
1/7 anonim válasza:
nem tudom eloszor en is lefagytam rajta de aztan tovabbgondoltam hogy hogyan is ervelnék az ellenkezoje mellett - mert nem ismerem az allatoknak ezen kepessegeit de feltetelezem hogy tudnak a maguk szintjen ugyanigy szenvedni. de hogy ezt hogyan irnam esszebe az kemeny dio es epp ezert adhatta fel a tanar...szerintem az jo hogy gondlkodasra (es elgondolkodasra )keszteti a fiatalokat..
2/7 anonim válasza:
szerintem ez csak vmi unatkozo emberke unatkozasanak eluzesere lett kiirva. nem hinnem,hogy valoban ez volt a hazi.
3/7 anonim válasza:
Nyilván szándékosan adott ilyen provokatív címet a fogalmazásnak a tanár. Sokkal figyelemfelkeltőbb, megmozdít valamit a diákokban is, így nagyobb valószínűséggel fogják elkészíteni a leckét és jönnek rá, hogyan kell érvelő szöveget írni, ami amúgy érettségi feladat.
4/7 anonim válasza:
egyebkent a kerdesbol inkabb 14-16 evesre tippelek.
szerintem sokkal nehezebb valami bőditő baromsag ellen ervelni mint valami egyszeru kozhelyes cim ellett vagy ellen ervelni. nyilvan a tanar is arra kivancsi ki hogyan ertelmezi a cimet es hogyan ervel 8 evesnek.valoban nem adnek ilyet. De :14-16 evesnek siman
5/7 anonim válasza:
Minek kérdezed meg újra ugyanazt?!
A véleményem az, hogy az alapkérdés vagy trollkodás, és nem létezik ilyen házi; vagy a kérdező nem értette meg a feladatot.
6/7 anonim válasza:
egyebkent amikor en voltam gimis nalunk kirugtak egy sracot(bpesti elit gimnazium) ha jol emlekszem akkor volt kb 11. osztalyos, mert felakasztott egy macskat a focipalya kapujara es megpusztult szegeny....ez 2003 korul tortent...talan akkoriban sem artott volna mar ilyet feladni a gimiseknek. valoban nem egy vidam tema de ha elmelyed benne az ember.mikozben epp a cim ellenkezojet probalja bizonyitani, talan jobban meggondolja hogy megkinoz e egy allatot..
7/7 anonim válasza:
Nos, simán megirna a gyerek a házit. Mi vele a gond? Lehet mellette érvelni, ha valaki ezzel a gondolkodással azonosul és természetesen ellene is. A házi feladat fogalmazás. Egy ajtorol is lehet írni, vagy egy cseszerol is, csak picit gondolkodni kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!