Többet, vagy kevesebbet eszik gyermeked, mióta az iskolai étkeztetést megreformálták?
Figyelt kérdés
én azt veszem észre,nem izlik annyira a kisfiamnak a répás kenyér,meg hasonlók.máshol mi a helyzet?2015. okt. 8. 12:24
21/24 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.kisfiam nem túl jó evő,ezért nem tudom annyira összehasonlitani,mit enne meg jobban.ezért érdekelt több válasz
2015. okt. 13. 17:26
22/24 anonim válasza:
Az én unokám egyáltalán nem rosszevő, de szeptember óta alig eszik meg valamit az iskolában.
23/24 anonim válasza:
Kisebbik fiam rossz evő igy a reggelit megsem eszi legtöbször az iskolába ,az ebédböl a másodikat eszi meg legtöbször ,uzsona szintén ritkán eszi meg ,viszont a fiaim mesélték hogy ha véletlenül valaki repetázni szeretne az meg nem kap mégha tetszet neki az adott ennivalo ,igy rengeteg megy a kukába ,mult tanévben finomabb volt a menza kaja és akki kért az még repetázhatot is
Ez a kaja reform inkább pazarlásnak tünik .
24/24 anonim válasza:
Követtük a menzarol a gyerekeket. Nem fizetek azért hogy 5 napból 4szer nem eszik. Abból a havi 9ezer forint megtarthatják. Többet fogok és azt viszik be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!