Van olyan bölcsi a XI vagy a XXII kerületben ahol vállalnak vegetáriánus étkeztetést?
Én is remélem,hogy nincs. Felnőttnek sem egészséges a vegetáriánus étkezés,de kisgyereknek kifejezetten káros!
Tönkre mehet a csontozata,és az egészsége.
Sok oviban van. szerintem a neten rá tudsz keresni. Volt egy kolléganöm ö olyan oviba adta a vegetáriánus gyerekét ahol különleges diétás gyerekekt is fogadtak (pl tej vagy lisztérzékeny).
De azért tisztában vagy vele hogy ez nem túl jó a gyermeknek. Sógorom gyerekorvos és már sokat szóba jött a vegetáriánus étkeztetés gyermekeknél. ö felnött korban nem ellenzi, igazán nincs szükségünk húsra, de gyermekeknek konkrétan szükségük van a húsra. olyan dolgok
vannak a húsban amit egy szervezet 14 éves korig raktároz el majd ezt éli fel, így késöbb ezért nem gond a ha nem eszik valaki húst.
Unokatesom kisfia (3 éves) vegetáriánus óvodába jár (Hollandiában), otthon sem esznek húst és teljesen egészséges. Egyik jó ismerősöm se evett húst egész életében (a szülei is vegetáriánusok), ő sem a beteges természetéről híres.
Nem tudom van-e vegetáriánus óvoda, de olyanról hallottam, hogy megbeszélték az óvónőkkel, hogy ha hús van, azt a kisfiuk nem kap. Helyette a szülők által hozott ételeket ette. Szerintem keress egy olyan óvodát, ahol rugalmasak az ott dolgozók és kaphatók ilyenre.
miaju:
Köszi, próbáltam már pár helyen de azt mondták, hogy ilyet nem lehet, azt kell adniuk a gyereknek ami van. Van egy alapítványi bölcsi ahol van vegetáriánus gyerek is és megoldják, de az 76000/hó. Ezért nem érdemes visszamennem dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!