Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hármas ikrek egy osztályba?

Hármas ikrek egy osztályba?

Figyelt kérdés
Egypetéjű hámasiker lányaim vannak, de nem tudom eldönteni, hogy egy vagy három különböző osztályba írassam őket. A lányok 14 évesek.
2015. szept. 1. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ők mit szeretnének?

Az én sulimban ugyan csak ikerpárok voltak, de ők mindig egy osztályba jártak.

2015. szept. 1. 14:23
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem jobban tudnának szocializálódni ha más osztályba kerülnének. De ez attól is függ, hogy ők mit szeretnének.
2015. szept. 1. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Mi ikrek voltunk, külön osztályba jártunk és tök jó volt így. Nem klikkesedtünk, külön barátkoztunk és délután/este volt miről beszélgetni otthon, mert más-más események történtek velünk.
2015. szept. 1. 14:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Ők szeretnének egy osztályba járni, én viszont kicsit aggódok, mert teljesen össze vannak nőve. Ebből később nem lehet baj?
2015. szept. 1. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémek egy osztályba járnak. Kezdettől fogva egy csoportban is voltak (bölcsi, ovi).

Egész jól megvannak. Mind a kettejüknek megvan a legjobb barátnője a testvérükön kívül.

Ettől függetlenül vannak barátaik is. Külön is kikapcsolódnak az osztálytársaikkal, de a közös programok sem okoznak gondot nekik.

A tanárok nagyon jól megtudják őket különböztetni.

Az évek során megtanulták a szokásaikat.

Szerintem hagyd, hogy ők döntsenek. Együtt mindig könnyebb egy új élethelyzetet kezelni. Legalább számíthatnak egymásra!

2015. szept. 1. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

14 evesen mar eleg nagyok, hogy eldontsek.

A baratnoim ikrek, foiskolara is egyutt jartak, nagyon ossze voltak nove, de ebbol nincs hatranyuk.

Ma mar 33 evesen mindketten boldogok a sajat csaladjukkal, de kozel laknak egymashoz.

Az ikrek kozott van ez a megmagyarazhatatkan kapocs, ne tedd ezt tonkre- ha ok nem ajarjak!

2015. szept. 1. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is bízd rájuk a döntést.

Volt osztálytársamék szintén ikrek voltak, oviba, iskolába, de még gimibe is mindig egy helyre jártak.

Most már ők is felnőttek, családjaik vannak és milyen a sors, mindketten Olaszországban élnek, mindkettejüknek olasz a férjük és ugyanabban a kisvárosban laknak csak épp más-más utcában.

Meseszerű, de igaz. Dolgozni mentek ki oda és úgy találták meg a párjukat.

2015. szept. 1. 14:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen már elég nagyok, hogy eldönthessék. Egyébként ez a saját identitás könnyebb kialakítása és egyéb okok, ami miatt aggódsz, még kisiskolás korban volt aktuális. Mostanra már valószínűleg mindegyikük személyisége alakult valamilyen irányba, ami persze tinédzser korban még alakulhat, de a lényegi alapokon már rég túl vannak.

Örülj neki, hogy ilyen jól kijönnek egymással és egy osztályba szeretnének járni. Egyébként rengeteg előnye is van, hiszen eleve vannak ismerősei, barátai az új osztályban is, ez biztonságot, magabiztosságot ad, ami könnyíti a barátkozást is. Nyugalom minden rendben lesz. :)

2015. szept. 1. 16:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most megnyugtattatok
2015. szept. 1. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!