Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Jó lesz 8. osztályba ez az...

Jó lesz 8. osztályba ez az iskolatáska? Vagy kell nagyobb?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen táskám van már 2 éve, de mivel eléggé tönkrement, mert napi szinten használjuk szeretnénk venni másikat. Ugyanilyenben gondolkoztam, nagyon tetszik még mindig. Belül van egy nagy hely "elválasztóval", hátra raktam a könyeveket, előre a füzeteket. A hátoldalán van még egy kis rész, illetve belül van még egy "titkos" zseb, ahova telefont, bérletet lehet rakni. Elég 8.-ba vagy kell nagyobb? Eddig is elég sok dolgot kellett cipelni

14/L

2015. ápr. 5. 16:46
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*könyveket
2015. ápr. 5. 16:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell több dolgot cipelned 8. osztályban sem, mint eddig kellett.

Az már más dolog, hogy szerinted eddig se tett túl sok jót az egészségednek az oldaltáska.

2015. ápr. 5. 16:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy jó hátitászkát, hidd el hogy nagyon sokat árt a hátadnak az ilyen táska! Hátizsákok most még divatosabbak is, mint az ilyenek! És praktikusabbak, kényelmesebbek, egészségesebbek!
2015. ápr. 5. 16:51
 4/14 anonim válasza:
96%
8.-ban szerintem pont ugyanannyi füzetet, könyvet kell cipelni, mint 7.-ben. Ha úgy érzed, hogy szűkös a 7.-es cuccaidnak, akkor vegyél nagyobbat. Ha nem, akkor szerintem ilyen is jó lesz :) .
2015. ápr. 5. 16:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egészségtelen, hátitáskát javaslok én is.
2015. ápr. 5. 17:08
 6/14 anonim ***** válasza:
26%
nekem nem tetszik, főleg ennyiért... használtan...
2015. ápr. 5. 17:10
 7/14 A kérdező kommentje:
Ez nem használt, cég hirdeti. A hátamat nem tette tönkre, Fila hátiszákom volt 2 hónap múlva szétszakadt. Ez az egy táska tetszik. Van még olyan ami kézbe is hordható, de az nagyon kicsi :(
2015. ápr. 5. 18:08
 8/14 A kérdező kommentje:
De nem egy oldalon, hanem keresztbe hordom felváltva, így nem fáj a hátam
2015. ápr. 5. 18:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem egészséges, és nem csak a FILA létezik.
2015. ápr. 5. 18:11
 10/14 A kérdező kommentje:
De egyik sem tetszik vagy túl kicsi. És tudom hogy nem csak a Fila létezik, de egyedül a Budmil vált be.
2015. ápr. 5. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!