1/10 A kérdező kommentje:
Linkelnétek esetleg még párat, hogy melyik a jó és hogy tudjon választani a lányom? Köszönöm :)
2015. ápr. 3. 19:11
2/10 anonim válasza:
Valószínű jó, de azt azért tudjad, hogy ez a táska harmadikban már ciki lesz neki. Tapasztalat...
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Ilyesmi volt elsőben, szép rózsaszín, macis... Utáltam. Csak úgy t6udtam keresgélni benne, hogy a felső része a fejemre hajlott és még a tanítónéni is azzal szivatott, hogy na, megint eltűntem a táskámban.
7/10 anonim válasza:
Nekem jónak tűnik.
Ami nagyon nem vált be nemcsak nekünk, de sok másnak sem (láttam, hogy végül anyukák-apukák cipelték) az ez a fajta:
Azért, mert ha vékonyka a gyerek (és sok kis nyeszlett elsős van), akkor simán lecsúszik a válláról a pánt.
8/10 anonim válasza:
nagyon jó kis szett :-) el is mentem az oldalt,majd ha eljutunk addig :-) de elég drága,akkor vedd meg,ha nem sajnálod 2-4 év múlva lecserélni. én nem tudom meddig hordanak ilyet.
9/10 anonim válasza:
Nálunk nem ciki harmadikban sem.
Nem tudom az oldalán mekkora a zseb, de valahol nem árt ha el tudsz helyezni egy félliteres flakont. Az én gyerekeimnek ilyen fazonú van, az egyik oldalzsebbe befér a flakon, a másikba egy alma, az első zsebbe a tolltartó.
10/10 anonim válasza:
nem. maximum 2.ig fogja használni. csatt rész hamar törik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!