A "drágább" iskolatáska, Disney vagy valami más mintás 8-10 ezer forintos strapabíróbb, mint a kínaiban, piacon kapható 4-5 ezer forintos táskák? Kb mennyit bír ki szakadás/sérülés nélkül?
Felér egy pl Adidas,Budmil...márkával,vagy az ilyen mintásoknál csak a Disney mintát fizettetik meg és egy évet se bír ki,mint a kínai/piacos társaik?
Mik a tapasztalatok?
A kínai egy évet ha kibír! Szétszakadt belül s bélés, varrás mentén felfelslett a pántja, zipzár kocsi húzogazója leszakadt.
A Disney termékeket azért nem szeretem, a minta előbb utóbb lekopik, vagy ha műanyag, akkor kiszakad, felszakad.
A sport márkákban eddig nem csalódtam, mint Adidas, Nike, Strapabíró, több évet kibír, mosógépben lehet mosni, jó a kialakítása a hátnak, kényelmes viselni...
Én még amit szerettem, az az amit lehet húzni, és vállon is cipelni.
Egy vékony kis gyereknek a leideállisabb, mert nem biztos hogy elbírja a megpakolt hátizsákot, ha elfáradt, húzhatja!
Blokkot el kell rakni, s ha valami gondd van, azt még a garancia lejárta előtt megcsináltatni!
Bocsánat,telefon..
Nem csak a Disney mintásokra gondolok, hanem pl lehet kapni 8-10- ért más mintás, virágos,lova... Minden féle táskát. Itt a minőséget is megfizeti az ember lánya,vagy félig sem ér fel az ismert márkákkal?
Tegnap este keresgéltem, és kifejezetten iskola táska,ami tényleg alsósoknak való,csak budmil volt, 11 + szállítás. Ha azt vesszük hogy olvastam valahol hogy általában 4 évet bírnak, akkor ez a legjobb választás,de nincs most ennyink erre.
Az Adidasos táskák azok háti zsákok,bár olcsóbbak,de felsőben adnám a gyereknek, és nem kislányos kivitelezésűrkutatás.
Ezért gondoltam arany középútnak az egyéb táskákra, amik mintások is és nem gyanúsan olcsóak.
Tavaly bele futottunk, akkor piaci 3 ezres táskát kapott a kislányunk, hát a téliszünetig nem bírta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!