Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » A "drágább" iskolatáska,...

A "drágább" iskolatáska, Disney vagy valami más mintás 8-10 ezer forintos strapabíróbb, mint a kínaiban, piacon kapható 4-5 ezer forintos táskák? Kb mennyit bír ki szakadás/sérülés nélkül?

Figyelt kérdés

Felér egy pl Adidas,Budmil...márkával,vagy az ilyen mintásoknál csak a Disney mintát fizettetik meg és egy évet se bír ki,mint a kínai/piacos társaik?

Mik a tapasztalatok?

2014. aug. 18. 23:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A kínai egy évet ha kibír! Szétszakadt belül s bélés, varrás mentén felfelslett a pántja, zipzár kocsi húzogazója leszakadt.

A Disney termékeket azért nem szeretem, a minta előbb utóbb lekopik, vagy ha műanyag, akkor kiszakad, felszakad.

A sport márkákban eddig nem csalódtam, mint Adidas, Nike, Strapabíró, több évet kibír, mosógépben lehet mosni, jó a kialakítása a hátnak, kényelmes viselni...

Én még amit szerettem, az az amit lehet húzni, és vállon is cipelni.

Egy vékony kis gyereknek a leideállisabb, mert nem biztos hogy elbírja a megpakolt hátizsákot, ha elfáradt, húzhatja!

Blokkot el kell rakni, s ha valami gondd van, azt még a garancia lejárta előtt megcsináltatni!

2014. aug. 18. 23:55
 2/11 anonim ***** válasza:
A piaci áru kétes, a Disney zsák csak a szülők lehúzására van (amit 2-3 év múlva úgyis szégyellni fog a gyereked, ahogyan kezd megkomolyodni). Feljebb említett sportmárkák jók; Jansport és Eastpak márkákat tudom még ajánlani.
2014. aug. 19. 00:16
 3/11 anonim ***** válasza:
kisfiamnak egy disnes volt 2 évig hordta tejesen jó állapotba maradt .piacon és kinaiban nem venék mert nincs rá garancia .
2014. aug. 19. 06:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem csak a Disney mintásokra gondolok
2014. aug. 19. 08:45
 5/11 A kérdező kommentje:

Bocsánat,telefon..

Nem csak a Disney mintásokra gondolok, hanem pl lehet kapni 8-10- ért más mintás, virágos,lova... Minden féle táskát. Itt a minőséget is megfizeti az ember lánya,vagy félig sem ér fel az ismert márkákkal?

Tegnap este keresgéltem, és kifejezetten iskola táska,ami tényleg alsósoknak való,csak budmil volt, 11 + szállítás. Ha azt vesszük hogy olvastam valahol hogy általában 4 évet bírnak, akkor ez a legjobb választás,de nincs most ennyink erre.

Az Adidasos táskák azok háti zsákok,bár olcsóbbak,de felsőben adnám a gyereknek, és nem kislányos kivitelezésűrkutatás.

Ezért gondoltam arany középútnak az egyéb táskákra, amik mintások is és nem gyanúsan olcsóak.

Tavaly bele futottunk, akkor piaci 3 ezres táskát kapott a kislányunk, hát a téliszünetig nem bírta!

2014. aug. 19. 08:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem most lesz elsős a lányom.én budmil táskát vettem neki.A táskán nem akartam spórolni,remélem bejön a választása.Tudom hogy drága de most teszteljük!:)
2014. aug. 19. 10:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Az első táska Budmil volt, nagyon jól bírta, de túl kicsi lett 2. osztályos cuccokra sajnos. Vettünk egy Tescoban árult valamilyen nem márkás, de jópofa táskát kb. 5000 Ft volt. 1 év alatt nagyon megrogyott az oldala, de sehol nem szakadt szét. Aztán jött egy Hama, amire azt kell mondanom, hogy tökéletes (az árát leszámítva), méretre, mintára, rekeszekre tartósságra, formatartásra egyaránt gondolok. A kicsinek is innen fogok választani, nem érdekel az ára, megéri.
2014. aug. 19. 20:08
 8/11 anonim válasza:
Most kezdem a 15. évemet az iskola padban és eddig 8 táskát használtam el, volt Tescos, kínais, írószerben vásárolt és Budmil táskám. Lehet, hogy csak nekem választott anya jó táskákat, de minden hátizsákom jól bírta a kínait kivéve. Ami a legtovább bírta az a Budmil, több évig cipeltem magammal és igazából most sincs semmi baja, csak már szerettem volna újat. Ha jó táskát akarsz, akkor Budmilt vegyél, lehet hogy drága, viszont biztos, hogy tartós lesz.
2014. aug. 19. 20:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagyon jó minösègü mèg a Herlitz ès a Schneider.
2014. aug. 22. 13:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi az Auchanban vettünk noname táskát, közepes áron. Harmadikba megy a kisfiam, a táskának kutya baja, pedig nem kíméli. A műanyag élmerevítéseken látható kopás, de mivel időnként ráül, máskor meg a földön húzgálja ezen egyáltalán nem csodálkozom.
2014. aug. 22. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!