Jó lesz 8. osztályba ez az iskolatáska? Vagy kell nagyobb?
Figyelt kérdés
Ilyen táskám van már 2 éve, de mivel eléggé tönkrement, mert napi szinten használjuk szeretnénk venni másikat. Ugyanilyenben gondolkoztam, nagyon tetszik még mindig. Belül van egy nagy hely "elválasztóval", hátra raktam a könyeveket, előre a füzeteket. A hátoldalán van még egy kis rész, illetve belül van még egy "titkos" zseb, ahova telefont, bérletet lehet rakni. Elég 8.-ba vagy kell nagyobb? Eddig is elég sok dolgot kellett cipelni
14/L
2015. ápr. 5. 16:46
11/14 anonim válasza:
Nemsokara kozepiskolas leszel, lehet, hogy jo lenne ugy taskat valasztani, hogy addig kibirja, es majd ott se cikizennek erte. Szerintem, ahogy latom, most megint sokkal nagyobb divat a hatizsak. Valassz valami rendesebb markat, pl.: [link]
12/14 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy Eastpak hátizsákot. Jobban is néz ki és egészségesebb is. A gimiben is fogod tudni hordani. Ez a táska már elég kislányos :/
13/14 A kérdező kommentje:
Most nézegetem a táskákat :)
Ha kislányos, ha nem nekem tetszik :) És a normális emberek nem cikiznek ilyenekért, bár tudom nem sok ilyen van :(
A lényeg hogy ne legyen 10 ezer forintnál több illetve strababíró legyen.
2015. ápr. 5. 20:34
14/14 anonim válasza:
Van budmilnak hátizsákja is nèz szèt a honlapjukon ,de ha neked ez tetszik vedd meg ,de ha jol látom a linken szereplö táska el is kelt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!