Anyukák nektek mennyire fontos hogy a gyereknek alsó osztályba minden egyes taneszközén valamilyen mese hős szerepeljen?
Nem az anyukáknak fontos, hanem a gyereknek. :D
Van, aku teljesíti, más meg csak mértékkel (s megoszlik, hogy ki anyagi okból, s ki elvből).
Nekem még csak 3 éves a fiam, de válaszolhatok? :)
Nekem nem lenne fontos, nem is tetszik igazából. De ha a gyerek ilyet akarna, mert gondolom minden gyereknek ilyen van, akkor vennék neki olyat.
Amúgy meg ha 1 év múlva más mesehős van porondon, akkor mindent le kell cserélni? :/
Mennyire fontos? Semennyire.. Még nem vagyok anyuka, de van több unokahúgom, unokaöcsém is, és egyáltalán nem fontos a szülőknek..nekem sem lenne.
Ha a gyerekek kérik, akkor vesznek olyat a szülők, de egyébként mint szülőnek nem fontos nekik.
A gyerekeknek meg én mindig szívesen rajzoltam és újabban azt kérik, hogy sima barna papírral legyen bekötve a füzetük, én rajzolok rá valamit, amit kérnek és ők kiszínezhetik. Szerintem tök menő. :) Nagyon szeretem ezeket megcsinálni nekik. :)
Most megy elsőbe a fiam,szerencsére ugy lett nevelve hogy nem mindent tudunk megvenni amit ő szeretne,hanem csak mértékkel.
igy a táskája se mesefigurás lesz,nem szeretném fél év mulva lecserélni az uj aktuális mánia miatt,füzetekből se lesz mesehősös,csak üzenőfüzet és ilyesmi,tolltartót ő választhat,az mégse olyan nagy kiadás,szoval,megegyezünk,nem ész nélkül csak a disney....
Attól függ. Ceruzát, tollat, radírt, színest, stb. nem vennék olyat, mert sokszor nem jó minőségű. De a tolltartója lehet olyan.
Vagy az iskolatáskába is a minőség a lényeg, de egy uzsisdoboz, kulacs nem számít.
A füzetborítóját szintén befedném mesehősössel (nálunk focis).
Szóval nem minden taneszköz lenne olyan, mert a minőség a legtöbb esetben felülírná az ő kérését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!