Anyukák nektek mennyire fontos hogy a gyereknek alsó osztályba minden egyes taneszközén valamilyen mese hős szerepeljen?
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 12:03
11/12 anonim válasza:
Gyerekként fontos volt számomra, hogy nekem tetsző cuccaim legyenek. Volt, amire ragasztottunk valamit, volt, aminél találtunk szép füzetet, tolltartót meg mindig szépet kaptam. Nem voltunk anyagilag elengedve,és ez a 80's évek vége, 90's eleje. Minőség volt a legfontosabb, ha nem volt szép füzet, anyum csomagolópapírba kötötte vagy matricákat ragaszthattam rá :)
Élmény volt mindig a sulira készülés!
12/12 anonim válasza:
Ez csakis pénztárca és igényfüggő.
Konkrétan én direkt kerülöm ezeket. A minőség százszor fontosabb, no meg az se elhanyagolandó hogy tuti lesz másik 3 gyereknek is olyanja... mert divatos. ..
Nem fogom a gyereket bedarálni a tömegbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!