1. osztályba lépő gyermeketekkel az első hetek hogy zajlottak? Reggel csengetésig ott voltatok?
Figyelt kérdés
2015. máj. 9. 11:55
1/4 anonim válasza:
Nem, soha. Első 2-3 hétben felkísértem az osztályba (előtte átvette a cipőt,átöltözött). 2-3 hét után semmi, elkísértem az iskola kapujáig.
Miért kellene csengetésig vele lenni?
2/4 anonim válasza:
Első nap felkísérhettük a terembe, becsengetés után még maradtunk amíg pakolásztak, helyezkedtek, üdvözölték egymást. Falusi iskola, szinte mindenki ismert mindenkit.
Második nap már az aulában el kellett búcsúzni. Nagyon szigorúan veszik, nincs felmászkálás.
3/4 anonim válasza:
1-2 napig kísérgettük csak, de akkor is csak a teremajtóig, és már jöttünk is el. Nálunk a pedagógusok így kérték.
4/4 anonim válasza:
A mi sulinkban nem lehet bemenni a szülőnek az iskolába.A kapu előtt válunk el reggel és ott is találkozunk délután.
Ide csak első 2 évben járnak a gyerekek,el vannak különítve a nagyoktól :)!
Megvártam,amíg bemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!