Azoktól kérdezem, akiknek kettő, vagy több gyermeke van. Melyik gyermeketekkel volt a több problémátok? Első, második stb?
Egy 4,5 éves fiam és egy 2 éves lányom van.
A fiammal sokkal nehezebb. Hisztisebb, szótfogadatlanabb, kezelhetetlenebb. Nem akar enni, nem akar aludni, nem akar semmit csinálni amire megkérem.
Lányom 28 hónapis, fiam 16.
A fiammal már most százszor nehezebb és mindig is az volt.
Nagyon hisztis, sírós, kényes és borzasztóán vakmerő.
Állandóán rá kell figyelni.
Persze nálunk a kis korkülönbség is bejatszik...
Ezt a kérdést már én is fel szerettem volna tenni! Az első kisfiú, a második kislány, és az első nagyságrendekkel nehezebb eset. :)
Hogy azért-e, mert fiú, vagy azért, mert ő az első, esetleg egyik sem, csak véletlen így alakult, ki tudja.
Mindenkinek köszönöm a választ.
Azért tettem fel, mert több helyről hallottam azt, hogy a fiával nehezebb. Aztán egy óvónő letorkollt, hogy ez nem igaz. Hát kíváncsi vagyok.
Nekem két fiam van. Mind a kettővel nagyon nehéz volt. A kicsi 4 a nagy 6 éves. A naggyal már nincs bajom. Hát a kicsivel sok. Meg anyukákkal beszélgetve az oviban az hallottam, hogy a kicsikkel több a probléma.
S kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Két kisfiam van. 3,5 és másfél évesek.
A nagyobbikkal sokkal több gondom van, mint a kicsivel. A naggyal másfél éves korában is nehezebb volt, mint most a kicsivel.
A lányommal a csecsemőkor és talán az első 1-2 év volt nehéz, de ahogy nőtt, úgy lett minden egyre könnyebb vele, most 4,5 éves és egy rossz szavam se lehet rá....
A fiam viszont álombabaként kezdte és ahogy nőtt, úgy lett vele minden egyre nehezebb, most 3 éves és háááát, kategóriákkal keservesebb eset, mint a nővére volt 3 évesen :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!