Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Azoktól kérdezem, akiknek...

Azoktól kérdezem, akiknek kettő, vagy több gyermeke van. Melyik gyermeketekkel volt a több problémátok? Első, második stb?

Figyelt kérdés
Másik kérdésem. Akinek fia és lánya is van, melyikkel volt nehezebb?
2013. márc. 22. 20:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2 fiam van, úton a 3. baba.

A nagy (6 éves) álomgyerek volt. Még 1 évesen is csak evett és aludt, szófogadó, türelmes, mostanában volt 1-2 fegyelmezési gondunk, de a korabeliekhez képest eltörpül.

A kicsi 10 hónapos lesz. Kész kis ördögfióka, nem eszik, nem alszik, hisztis, állandóan szórakoztatni kell. Egy perc szusszanást sem hagy, nem fogad szót (már amennyire ez elvárható egy ilyen csepptől).

Remélem a harmadik az elsőre üt, különben nem sok hajam fog maradni. :)

8hkm

2013. márc. 23. 07:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem is három fiam van 5, 3, 1évesek és az első igazán könnyű eset, mindig is jógyerek volt, most is az, vele nagyon könnyű volt mindig minden.

A középsővel mostanában nehéz egy kicsit, mert most jött ki rajta a dackorszak. Kb 2éves koráig semmi gond nem volt- azóta kezdett önfejűbb lenni. Nem nevezném abba a kategóriába, hogy már a hajam tépem tőle-inkább olyan közepesen nehéz eset.

A kicsi 1évest meg észre sem nagyon lehet venni, hogy van- ő egy igazi földre szállt angyal. A terhességem a szülésem az első napok, sőt utána minden a lehető legegyszerűbben könnyebben ment vele.

Nagyon imádom őket egyébként, és nagyon büszke vagyok rájuk, hogy ilyen "jó" gyerekek.

2013. márc. 23. 22:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, még annyit megjegyeznék, hogy nekem a baráti társaságba- rokonoknál inkább fiuk vannak, a lányok kevesebben, de lehet ez itt a rossz széria, de itt a lányok sokkal problémásabbak, mint a fiuk.
2013. márc. 23. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:
2 lányom van, 13 és 10 évesek. Mindkettejükkel nehéz, a maga módján. De a kicsivel nehezebb. A rokonok szerint a nagyot elhanyagoltuk a húga miatt, ezért bizalmatlan velünk. De amúgy teljesen jó gyerek, jól tanul, semmi panasz nincs rá. A kicsinek meg mindent a s*egge alá toltunk (anyukám szerint), így egy szelet kenyeret se tud levágni. Nem tanul valami jól, és elég eleven lány létére. Rendetlen, és mindig azt nézi, hol tudna ártani a nagyobb tesójának. Vele egyértelmüen nehezebb.
2013. júl. 30. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!