Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Tényleg minden iskolában...

Tényleg minden iskolában ilyen nagyok a követelmények?

Figyelt kérdés
Van nálunk a városba egy suli, ami olyan erős, hogy a másodikos gyereknek is van 8! órája. Apukám szerint ez biztos általános, minden suliba ez van. De én nem akarom elhinni. Egy 9 éves gyerek ne tanuljon már egész nap, hanem játsszon is a barátaival.
2015. jan. 24. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk alsóban max. 6 órájuk van a gyerekeknek. Ami pluszba jön, az a gyógytesi, de az szellemileg már nem megterhelő.
2015. jan. 24. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem gimiben volt először 8 órám.

Általános elsőben 4 óránk volt, másodikban 5, harmadiktól 6. Utána is a 6 óra volt az általános.

Az sem jó, ha túlterhelnek, ezt tapasztaltam!

Ez még 1996-2000 között volt.

Most, hogy minden nap van tesi, meg hallottam olyat is, hogy 16:00-ig benn kell maradni a gyerekeknek (nem tudom igaz-e), nem tudom mi a helyzet.

2015. jan. 24. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Ezért választottuk a waldorfot. Ott hagyják őket élni, tanulás mellett. Az állami iskolák nem normálisak.
2015. jan. 24. 16:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálunk alsóban 1-2 osztályban 4 max 5 óra van, de inkább 4. Harmadikos a kisebb fiam, háromszor van 5 órája, kétszer 4. Negyedikben 4x 5 óra, 1x 4 óra,ez pénteken.Felsőtől 5-6 ban 5-6 óra, hetedikes a nagyobb fiam, most jött be nekik a napi 6 óra, pénteken 5. Nekem 8 órám először középiskolában volt, és még ott is volt hogy 6-7 órám volt csak.
2015. jan. 24. 17:03
 5/8 anonim válasza:
Ez csak mostanában lett így, a kötelező tesi + hittan órák eléggé feljebb vitték az óraszámot mindenhol.
2015. jan. 24. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
a 6 osztályosomnak van 3*6 órája egyszer 4 órája és egyszer 5 órája ,4 osztályosnak meg 5 órája van . általános iskola .
2015. jan. 25. 08:10
 7/8 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam, mert én is egy nagy baromságnak tartom ezt a túlterhelést...
2015. jan. 25. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem első és másodikban 4-5órám volt.

Először nyolcadikban volt hatnál több órám, de akkor is csak hét órám volt.

Idén, kilencedikben 9-10órám van átlagban.

2015. febr. 9. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!