Nem bazi nagyok ezek az elsősöknek valo iskolatáskák? Rápróbáltuk az 5 évesemre, aki 120 cm, tehát nem kicsi, és nagyon hülyén néz ki vele. Ezt a merevtalpú, szuper hátuljút próbálta fel.
Köszi a válaszokat!
7.! Na, pont ezt akartam írni...
Annak a könyv mennyiségnek kell is az a bazi nagy táska!
Az én gyerkőcöm nem nagy,neki még hülyébben áll a táska,igaz én fogom hordani,mert (a könyveket hétfőn hoztuk haza,és) olyanok vannak benne,amiket én 20 éve még nem tanultam- elsőben 20 éve még nem volt környezet! csak 3. osztályban, olyan tankönyv (4 évre-szal nem pici) hogy cigány népismeret-mi soha nem tanultunk!.. és volt még amit fel lehetett venni elsőben tantárgynak (nyelv,számítástechnika),de mi nem vettünk fel,úgy vagyok vele,minek? A mi generációnknak jó volt,hogy 3. osztályban jöttek be más tantárgyak.
Elsőben fele ennyi könyvünk volt! és simán elbírtam az iskola táskámat!! A kajám is elfért benne,igaz nem sokat ettem :-) pici gyerek voltam én is,mint most a lányom.
Most a gyereknek oda adtam csak a könyveket,és nem bírta el!!
Mi is szemeztünk a gurulós táskával,de végül nem vettük meg. Nálunk elég messze van a suli (1,1km) és gyalogolni kell (nem biciklizik két keréken)és így akkor viszem azt is inkább minden nap,nekem már mindegy, de a gyerekem háta maradjon egészséges!! Megszakadna szerencsétlen a súly alatt!!
Bocs ki vagyok nagyon akadva,mert egy 18 kg-s gyerektől elvárják,hogy olyan nehezet cipeljen- nálunk nincs nagy baj,mert pár évig tudom kísérgetni a gyereket/gyerekeket,de azok,akiknek ez nem adatott meg???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!