Vélemény Waldorf suliról? Akinek oda jár a gyereke, mi alapján döntött mellette?
"3-as, te egy nagyon rossz waldorfot fogtál ki magadnak. Ahova én járok, az teljesen OK. És az, hogy a gyerekek hogyan viselkedtek, arról nem az iskola, hanem a szülők tehetnek."
Az a helyzet h sem engem, sem másokat akiket ezek a beteg szadista "gyerekek" megkínoztak nem vigasztal ez a kijelentés.
Hogy kinek a hibája szülőké v iskoláké az a helyzet h mind a kettő. A szülök voltak azok akik semmit nem csináltak a "gyerekeikkel" a Waldorf pedig az a hely volt ahol kezét lábát eltörhették annak akinek csak akarták és azt tehetek amit csak akartak.
Rossz Waldorfba jártam ? Mit nem mondasz !
Az Auschwitz-et megjártak pedig rossz helyre mentek "táborozni".
A japánokra dobott amerikai atombombák pedig csak prototípusok voltak.
Marie Curie pedig nem tudta h a Polónium radioaktív ezért "csak belehalt" a felfedezésébe.
Igazad van egyik se nagy szám. Ők a hibásaik mindenért.
Az nem számít h kiknek tették tönkre az életét, és hogy miket kelet elviselniük. Hogy engem és másokat is éveken keresztül kínoztak.
Megjegyzem ezeket soha az életbe nem fogom elfelejteni.
De a lényeg az h NEKED BEJÖTT A WALDORF. Más az nem számít mert ő volt aki rossz iskolát választott , Különben is a szülő a hibás nem a tanár aki tárt karokkal nézte h másnak kitörik a lábát, elveszik a pénzét....
Csak az számít h neked jó a Waldorf. Minden egyéb a más hibája.
3-as voltam.
Viszlát.
A logika nem erősséged, akármilyen egy elmélet ha a gyakorlatban semmit se ér csak káosz lesz belőle.
Elmondva lehet akármilyen szép ha valójában az nem több a szadizmusnál.
A kommunizmus elve is leírva nagyon szép az egyenlőségről meg ilyenek. Észak Koreában a megvalósítása az máshogy alakult.
A walodrf elve a gyermek központúság mely a szadizmusban éri el a lényegét. Mert eleve szadistákat vesznek fel akinek élvezete okoz mások megkínzása.
Ha te nem érted h bizonyos tényezőkből mik alakulnak ki / alakulhatnak ki. Akkor semmit nem értesz a pszichológiához. Ha valakinek hatalom kerül a kezébe az elég gyakran az erőszakban csúcsosodik ki.
Amiket előbb felsoroltam azok is tényezőkből kialakult következmények voltak bizonyos dolgok hatására.
Mely nem az élszenvedőik hibája volt. Ők nem voltak többek áldozatnál.
Ja persze te ez honnan is tudnád hiszen ez a Waldorf ahol minek is tanítanának történelmet v kémiát.
Ti egy állatalbános műveltségi teszten is elbuknátok.
Nem érted a felháborodást majd ha megkínozzák a gyerekedet akkor se értsd h a te hibádból volt kénytelen szenvedni mert szadisták közé küldted.
Mért is lenne felháborító ha a gyereked kezét lábát eltörik. Inkább köszönd meg annak aki ezt tette vele.
Kettő waldorf volt és ezeket soha nem lehet feldolgozni.
Bár nem várom h megértsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!