Waldorf iskola mennyibe kerül? Havonta kell fizetni vagy egy évet előre?
Igen, a családunk waldorfos tagjai is ennyit fizetnek.
Az 1. hozzászólótól kérdezem (elnézést a kérdezőtől, hogy más téma):
a ti Waldorf-iskolátokban is du. 1-ig vannak bent a gyerekek? Azért érdekel, mert szimpatikus a pedagógiájuk, de sajnos mi nem tudnánk megoldani, hogy ilyen korán hazahozzuk a gyereket, mert dolgozunk, így kíváncsi vagyok, van-e olyan, ahol bent lehetnek mondjuk 4-ig.
(a 2. vagyok megint)
Köszönöm a válaszokat!
Az mit jelent, hogy „kisebb csoportok”? Felsőben kevesebb gyerek van egy osztályban?
Arról tudtok valamit, hogy milyen eséllyel lehet egy „sima” iskolából átmenni egy Waldorfba?
kisebb csoport mert osztott pld nyelvből, kézműves, kézimunka (varrás, fafaragás, kertművelés)
átkerülni: iskolától függ, felvételi van, beszélgetés szülőkkel, 9. be talán könnyebb bekerülni.
a művészeti tárgyak miatt nehéz lehet a felzárkózás, vagy a 2 idegen nyelv miatt.
(a 2. vagyok megint)
A Waldorf iskolákra nem vonatkozik az új „remek” találmány, hogy délután 4-ig kötelező bent maradni az iskolában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!