Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Nálatok is, a gyerekeiteknél...

Nálatok is, a gyerekeiteknél is így van?

Figyelt kérdés

A ti gyerekeitek is:

- Csak egy percet késnek óráról?

- Csak egy pont hiányzik a jobb jegyhez?

- Csak a padtársa kérdezett valamit órán?

- Dolgozatíráskor is csak azt kérdezte hány óra?

- Mindig a nehezebb csoportban ül, ha írnak?

Nálatok is így van, vagy csak szegény gyermekeim járnak így :)))

2013. febr. 13. 22:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%

Én lennék a gyerek.

- Csak egy percet késnek óráról?

Ritkán kések, nem számít mennyit mert így is úgy is beírnak XD szóval "Elkéstem,ez van még 2x lehet!"

- Csak egy pont hiányzik a jobb jegyhez?

Gyakran előfordul főleg 4-5 között. Anya nem érti miért nem tud érdekelni.

- Csak a padtársa kérdezett valamit órán?

Nincs padtársam :D

- Dolgozatíráskor is csak azt kérdezte hány óra?

Szóval nem tudtam x feladatot, de xy megmondta a választ!

- Mindig a nehezebb csoportban ül, ha írnak?

Az A csoport a könnyebb, 99%-ban azt írom :D

A szüleim nem csinálnak problémát az ilyenekből én meg minek hazudjak amikor tudom,hogy nem hülyék? :D

2013. febr. 13. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan 3 éve érettségiztem, de ezek megvoltak :))

Órákról mindig késtem. Általában a tanári melletti teremben volt óránk, a barátaimmal viszont egy emelettel lejjebb találkoztunk.

Akárhogy igyekeztem, mire csengetés után felértem, a tanár már a teremben volt. Az ő elvárása az lett volna hogy már két perccel szünet vége előtt a teremnél tobzódjunk, de így is elég rövidek voltak a szünetek :)

Sokszor észre sem vettük hogy csengettek, akkor 5 perceket is késtem akár.

Mindig volt hogy 1-2 pont hiányzott a jobb jegyhez.

Nem voltam a tanárok kedvence, és így szerették éreztetni az emberrel.

Érettségin két tárgyból sikerült az írásbeli ötöst lefaragniuk a szóbelivel hármasra, rendesek, nem? :)

Általánosban egyenesen a hajamnál fogva rángatott ki az idegbeteg osztályfőnök a teremből, mert azt hitte hogy a kiskedvencének a csodálatos hegedű bemutatóján nevetek, holott csak a padtársam bénázott valamin.

Évről-évre előfordult hogy padtárs miatt szívtam nagyot :)

Bár időt nem kérdeztek tőlem dolgozatnál, egyszer egyest kaptam, mert azt hitte a tanár hogy a padtársamról lesek.

Pedig csak azt néztem hogy milyen bénán puskázik :D

Valahogy mindig úgy jött ki, hogy a másik csoport kérdésére tudtam a választ, míg a sajátomra nem.

Egyszer sikerült sunyiban helyet cserélni a mellettem ülővel, így jól sikerült a dolgozat :D

2013. febr. 13. 23:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A lányom még csak két éves, így a magam nevében beszélek.

Kínosan pontos gyerek voltam. a kollégiumtól az iskoláig átlagos tempóban 12,5 perc kellett, hogy beérjek. Nem is indultam el előbb, így ha közbejött valami, késtem. Egy percet. Ki tudtam dumálni.

A padtársam tapizott órán. Komolyan. Én dumáltam, és dumáltam ki magunkat (Anyukád küldött nekem smst hogy vigyél tejet!)

Volt a falon jól működő óra, így elég béna kifogás lett volna.

Mindíg a nehezebb csoportba kerültem. A padtársam is. Ezért észrevétlenül helyet cseréltünk.

Hozzámentem ehez a lükéhez feleségül.

Ja, vizsgára csak a fele anyagot tanultam meg, ő a másik felét.

Mindketten jelesre vizsgáztunk.

2013. febr. 14. 00:26
 14/16 Niccol válasza:
Nálunk 8 éven át általánosban háromnegyed 8-ra kellett járni. Ez a szakközépiskolában is berögződés volt nálam, így hát állandóan késtem 15 percet. Az utolsó évben a tanárok már be se írtak, tudták, hogy 8-ra így is úgy is megjelenek. Az órás történet igaz lehet, mert nekem mániám volt anno főleg szakközépbe, hogy percenként néztem a telefonomat, hogy hány percem van még a dolgozat végéig. És amilyen peches vagyok, igen én is mindig abba a csoportba ültem amire nem tudtam a válaszokat. :D Bár mivel nincs patársam, általában átültem a másik oldalra, így szabadon választhattam a 2 csoport között :D
2013. febr. 14. 06:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, kedves Anyuka, semmit ne aggódj! Ezek a dolgok emberemlékezet óta így működnek, legfeljebb a sorrend cserélődik. De míg világ a világ, ez így volt, így van és van egy olyan sejtésem, hogy így is marad. Sok szerencsét hozzá minden szegény nebulónak, nem tehetnek ám róla! Néhány év múlva majd ők hallgatják ugyanezt. :):)
2013. febr. 14. 07:55
 16/16 zabmester ***** válasza:
100%
Az enyém még nem iskolás, viszont élénken emlékszem rá, hogy amikor én jártam suliba, valahogy velem is mindig ez volt :D Sőt, mivel még egyetemre járok, bezony még ott is "csak egy pont" hiányzik mindig a jobb jegyhez, "csak egy kicsivel" csúszok le az ösztöndíjról, és még sorolhatnám :D Pedig már nem is kéri számon rajtam senki, de hát az ember magát is ezzel nyugtatja :D
2013. febr. 14. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!