Nálatok is, a gyerekeiteknél is így van?
A ti gyerekeitek is:
- Csak egy percet késnek óráról?
- Csak egy pont hiányzik a jobb jegyhez?
- Csak a padtársa kérdezett valamit órán?
- Dolgozatíráskor is csak azt kérdezte hány óra?
- Mindig a nehezebb csoportban ül, ha írnak?
Nálatok is így van, vagy csak szegény gyermekeim járnak így :)))
Én lennék a gyerek.
- Csak egy percet késnek óráról?
Ritkán kések, nem számít mennyit mert így is úgy is beírnak XD szóval "Elkéstem,ez van még 2x lehet!"
- Csak egy pont hiányzik a jobb jegyhez?
Gyakran előfordul főleg 4-5 között. Anya nem érti miért nem tud érdekelni.
- Csak a padtársa kérdezett valamit órán?
Nincs padtársam :D
- Dolgozatíráskor is csak azt kérdezte hány óra?
Szóval nem tudtam x feladatot, de xy megmondta a választ!
- Mindig a nehezebb csoportban ül, ha írnak?
Az A csoport a könnyebb, 99%-ban azt írom :D
A szüleim nem csinálnak problémát az ilyenekből én meg minek hazudjak amikor tudom,hogy nem hülyék? :D
Én ugyan 3 éve érettségiztem, de ezek megvoltak :))
Órákról mindig késtem. Általában a tanári melletti teremben volt óránk, a barátaimmal viszont egy emelettel lejjebb találkoztunk.
Akárhogy igyekeztem, mire csengetés után felértem, a tanár már a teremben volt. Az ő elvárása az lett volna hogy már két perccel szünet vége előtt a teremnél tobzódjunk, de így is elég rövidek voltak a szünetek :)
Sokszor észre sem vettük hogy csengettek, akkor 5 perceket is késtem akár.
Mindig volt hogy 1-2 pont hiányzott a jobb jegyhez.
Nem voltam a tanárok kedvence, és így szerették éreztetni az emberrel.
Érettségin két tárgyból sikerült az írásbeli ötöst lefaragniuk a szóbelivel hármasra, rendesek, nem? :)
Általánosban egyenesen a hajamnál fogva rángatott ki az idegbeteg osztályfőnök a teremből, mert azt hitte hogy a kiskedvencének a csodálatos hegedű bemutatóján nevetek, holott csak a padtársam bénázott valamin.
Évről-évre előfordult hogy padtárs miatt szívtam nagyot :)
Bár időt nem kérdeztek tőlem dolgozatnál, egyszer egyest kaptam, mert azt hitte a tanár hogy a padtársamról lesek.
Pedig csak azt néztem hogy milyen bénán puskázik :D
Valahogy mindig úgy jött ki, hogy a másik csoport kérdésére tudtam a választ, míg a sajátomra nem.
Egyszer sikerült sunyiban helyet cserélni a mellettem ülővel, így jól sikerült a dolgozat :D
A lányom még csak két éves, így a magam nevében beszélek.
Kínosan pontos gyerek voltam. a kollégiumtól az iskoláig átlagos tempóban 12,5 perc kellett, hogy beérjek. Nem is indultam el előbb, így ha közbejött valami, késtem. Egy percet. Ki tudtam dumálni.
A padtársam tapizott órán. Komolyan. Én dumáltam, és dumáltam ki magunkat (Anyukád küldött nekem smst hogy vigyél tejet!)
Volt a falon jól működő óra, így elég béna kifogás lett volna.
Mindíg a nehezebb csoportba kerültem. A padtársam is. Ezért észrevétlenül helyet cseréltünk.
Hozzámentem ehez a lükéhez feleségül.
Ja, vizsgára csak a fele anyagot tanultam meg, ő a másik felét.
Mindketten jelesre vizsgáztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!