Családon belül ez nálatok így van?
Régebben sajnos sűrűn előfordult, tinikori dackorszakban.
Most már 5× meggondolom, hogy mit mondok.
Illetve, ha valakivel bajom van, azt 4 szemközt beszélem meg vele és nem mások előtt.
Én felesben gyűjtöm a haragomat.Van amikor azonnal elmondom a véleményem,van amikor nem.
Vita közben ez kirobban,de csakis azt szoktam a másik fejéhez vágni,amit magamban úgy is gondoltam.
Csak én vagyok ilyen?
Úgy értem,mondtam már nagyon durva dolgokat,de azokat úgy is gondoltam,csak normál körülmények között nem vágtam volna oda.
Én olyat nem, amit nem úgy gondolok, de szoktak lenni nagy hegyibeszédek, sírésok, mert néha ki kell mondanom ami fáj, és ez nagyon nehezemre esik, mert ugye bántom vele a másikat..
de van egy pont amikor már nem bírom magamban tartani...
Na akkor miért mondják azt általánosan az emberek,hogy ha valaki haragjában mond valamit,azt nem úgy gondolja?
Ha ez nem így van,akkor miért nyomatják az emberek ezt a szöveget?
Jaaa,nem ide értettem,pont az az érdekes,hogy én is csak az igazat mondom olyankor,meg ahogy elnézem,mások is,mégis az él a közhitben,hogy olyankor az ember nem gondolja komolyan a dolgokat,pedig dehogynem.
Kösz a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!