Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családon belül ez nálatok így...

Családon belül ez nálatok így van?

Figyelt kérdés
Vágtok olyan dolgokat a másik fejéhez,amit nem úgy gondoltok?
2013. febr. 1. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Régebben sajnos sűrűn előfordult, tinikori dackorszakban.

Most már 5× meggondolom, hogy mit mondok.

Illetve, ha valakivel bajom van, azt 4 szemközt beszélem meg vele és nem mások előtt.

2013. febr. 1. 14:37
 2/10 A kérdező kommentje:

Én felesben gyűjtöm a haragomat.Van amikor azonnal elmondom a véleményem,van amikor nem.

Vita közben ez kirobban,de csakis azt szoktam a másik fejéhez vágni,amit magamban úgy is gondoltam.

Csak én vagyok ilyen?

Úgy értem,mondtam már nagyon durva dolgokat,de azokat úgy is gondoltam,csak normál körülmények között nem vágtam volna oda.

2013. febr. 1. 14:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak akkor vágok csúnya dolgokat a másik fejéhez, ha úgy is gondolom. De általában inkább raktározom egy darabig, és ha már betelik a pohár akkor nyitom ki a szám.
2013. febr. 1. 14:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Én olyat nem, amit nem úgy gondolok, de szoktak lenni nagy hegyibeszédek, sírésok, mert néha ki kell mondanom ami fáj, és ez nagyon nehezemre esik, mert ugye bántom vele a másikat..

de van egy pont amikor már nem bírom magamban tartani...

2013. febr. 1. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem szoktam csak úgy odavágni valamit. Általában lenyelem, megrágom a dolgokat és csak akkor szólok, ha "megmarad bennem" a dolog. Akkor sem szoktam durván odavágni semmit. Előfordul némi dacosság olykor, de sosem vagyok tiszteletlen vagy bunkó. A szüleim sem azok velem sosem. Számunkra ez a természetes a családban.
2013. febr. 1. 17:54
 6/10 A kérdező kommentje:

Na akkor miért mondják azt általánosan az emberek,hogy ha valaki haragjában mond valamit,azt nem úgy gondolja?

Ha ez nem így van,akkor miért nyomatják az emberek ezt a szöveget?

2013. febr. 1. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
sztem itt most pont nem olyanok válaszoltak...de nekünk a családban azért van olyan pl faterom, aki csak úgy dobálja a "dögölj meg"-eket, pedig tudom, hogy nem gondolja komolyan...
2013. febr. 1. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen,amikor ideges vagyok és nagyon felhúznak,akkor bizony minden kijön.Ez van,nem érdemes provokálni.
2013. febr. 1. 23:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Jaaa,nem ide értettem,pont az az érdekes,hogy én is csak az igazat mondom olyankor,meg ahogy elnézem,mások is,mégis az él a közhitben,hogy olyankor az ember nem gondolja komolyan a dolgokat,pedig dehogynem.

Kösz a válaszokat.

2013. febr. 2. 00:07
 10/10 anonim válasza:
Igen, persze előfordul sajnos, szerintem mindenhol előfordul.
2013. febr. 2. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!