Családon belül mik a szokások nálatok ajándékozáskor?
Mi eddig mindig(24-én),meghívtuk a papát,csak sajnoss augusztuban meghalt:(
így 23-án elmegyünk Bécsbe(adventi vásár),24-én anyával,és apával karácsonyozunk:apával közösen veszünk vmit anyunak,apunak meg anyával közösen,nekem meg a szüleim vesznek vmit közösen(amíg a papa élt addig neki is vettünk vmi könyvet,vagy bonbont stb.), a többi csaláttagnak(uncsitesók,rokonok) meg könyvet,szintén csokifélét,vagy a kicsiknek játékokat...akik meg külföldön élnek(olyan sok van) azoknak meg általában küldünk képeslapot....
2-én elmegyünk minden évben anya munkatársaihoz ebédelni....az "apának" tavaly nemtommit vettünk,az "anyának" meg vmi konyhai eszközt, a "fiúnak"
meg parfümoöt(elég drágát :/ )
nah ez nem-igen való a kérdésedhez,de gndoltam leírom mi h karácsonyozunk
mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT, ÉS BOLDOGSÁGBAN DAGADÓ ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!plusz a szokásos B.Ú.É.K.-et
na meg azt hogy legyen eggyütt a családotok békességben, szeretetben a Szentestén:)
mi lassan már ott tartunk hogy mindenki engem küld el azért hogy vegyek magamnak valamit, és akkor majd lepődjek meg.. na ebből elegem lett, mert hiányolom a meglepetést, és azt hogy személyes legyen az ajándék (egyedül szüleimnél mentem bele mert a motorosnadrágot fel kellett próbálnom hogy jó legyen :)) én viszont igyekszem minnél ötletesebb, humorosabb (ámde olcsó és hasznos) dolgokat venni, több kevesebb sikerrel ;)
nálunk is vegyesen van az ajándékozás. pl dédmamámnak az egész család közösen vett ajándékot, van hogy 1 ajándékot adunk egy párosnak (mamám+papám) de van hogy egyesével. az ajándék típusa is változó, van hogy csak egy dísz, van hogy ruha, parfüm stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!