Hogy ment a beilleszkedés?
Ha valakit érdekel, édesanyukám volt a kérdező, csak miattam regisztrált ide 12 éve, hogy tanácsot kérjen. Mint látom csak egyet kapott, ki is regisztrált. Nemrég beszélgettünk és szóba jött. Elég zavarban vagyok. Lehet, hogy más anyuka is aggódik, így én úgy döntöttem, leírom, mi történt.
Amikor először mentem a középiskolába, egy kicsit nehéz volt megszokni az új környezetet és az új embereket. Sokan voltak olyan osztálytársaim, akik már régen is ismerték egymást, így kezdetben kicsit kilógónak éreztem magam. Azonban hamarosan rájöttem, hogy sokan vannak az osztályban, akik szívesen fogadnak, és segítettek abban, hogy beilleszkedjek. Rájöttem, hogy mindenki hasonlóan izgul az új helyzet miatt, és hogy mindenkinek ugyanolyan szüksége van barátokra és támogató közegre. Így hamar eltűntek az aggodalmaim, és nagyon jó osztályközösség alakult ki az évek során. Együtt tanultunk, nevettünk és lehetőségünk nyílt új barátságok kialakítására. Összességében csak pozitív tapasztalataim voltak a középiskolában való beilleszkedéssel kapcsolatban, és nagyon hálás vagyok minden osztálytársamnak és tanáromnak, akik segítettek ebben az időszakban.. Nem utolsó sorban édesanyámnak, aki mindent megtett értem, még azt is, hogy idegenektől segítséget/tanácsot kérjen. Szeretlek Anya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!