Egy osztályba íratnád az 1,5 év korkülönbséggel született gyermekeid?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Van kèt kisfiam, akik oviban 1 csoportban vannak.
A nagyobb fiamról döntenem kellene, hogy menjen suliba vagy sem. Januári a másik pedig júliusi.
Ha marasztalom akkor mehetnének egy osztályba suliba.
Nagyon szeretnek együtt játszani az oviban, persze másokkal is szívesen játszanak.
Én sok előnyét látom, azonban a családom ellenzi, hogy összefogják őket hasonlítgatni a tanárok illetve pl. Ha elmennek egy futóversenyre vagy egy szavaló versenyre egymás vetélytársai lesznek stb.
Én és párom is késett egy évet, nincs ebből szerintem semmi.
tegnap 13:55
21/25 anonim válasza:
Hamarabb marasztalnám a nyárit. A januárit csak nagyon erős indokkal. Ilyen miatt, hogy egy osztályba járjanak, SOHA.
Ez nem indok, ez csak hátrányára lenne.
22/25 anonim válasza:
Köztünk noveremmel 16 hónap van. Nem lett volna szerencsés egy osztályba kerülnünk. Közülünk én voltam mindig a tehetségesebb, okosabb, mondhatni, zseni. Ez nem felvagas, egyszerűen tény. Bár nem viselkedtem vele nagyképűen, vagy lekezelően, de a nővérem egész életében féltékeny volt rám. Szerintem ez még jobban elmérgesedett volna, ha egy osztályba járunk, és mondjuk ott is en teljesitek jobban. Ilyen is van.
23/25 anonim válasza:
Biztos hogy nem tartanám vissza ezért a nagyot. De ha egyidősek lennének is külön osztályba iratnám őket. Otthon tudnak majd együtt is játszani.
24/25 anonim válasza:
Semmi esetre se íratnám egy osztályba őket.
25/25 anonim válasza:
Dehogy! Eszembe nem jutna. Eleve nem tartanám vissza az iskolaérett gyerekem. Másrészt, ilyen szempontból másfél év rengeteg. Ikreknél se előnyös, de tesóknál kifejezetten káros. Nem is értem, hogy jutott eszedbe. Gondolom, mert neked kényelmes lenne, mert azt kizártnak tartom, hogy tényleg azt hiszed, ez a gyerekek érdeke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!