Normalis, hogy a lanyom osztalyában egy kislánnyal kivételeznek a tanarok?
Figyelt kérdés
Nem tudom kinek a kije ez a kislany, de minden csoportkepen ő all kozepen, a tanarok az ő kezét fogják barhova mennek az osztallyal, pl most vannak kitéve minden osztalynak az ajtajàra csoportkepek az osztalyrol, a mi ajtonok is vannak csoportkepek de középen egyedul a kislany, egymagaban egy kepen…. Senki masrol nincs kulon kep . Akkor minden osztaly gyujtott menhelynek élelmet, es errol keszult egy kep, amin minden osztalybol egy gyerek szerepelt, nyilvan ez a kislany volt kiválasztva. Nagyon idegesítő ez a kivételezés. A kislanyom mellette ult, de beszelgettek oran, az en lanyomat ultettek el nyilvan…. Nagyon sok ilyen dolog van, es meg csak most kezdodott az iskola. Elsősök.. szoval mennyire jàrja ez, hogy ennyire feltunoen muvelik ezt a tanarok? A lanyom is nehezményezte, hogy az o kezet sosem fogja a tanar, mert mimdig ennek a kislanynak fogjak..okt. 23. 17:58
11/19 anonim válasza:
"Nem autista a kislany…semmi baja nincsen."
Azt te honnan tudod ennyire biztosra?
12/19 anonim válasza:
Nem kell, hogy autista legyen, bármilyen más SNI-s kódja lehet, vagy lehet olyan egészségügyi problémája, ami indokolja, hogy a tanító mindig az ő kezét fogja. Lehet pl epilepsziás is, de ezt nem fogják a többi szülő orrára kötni.
13/19 anonim válasza:
Szerintem szard le. Akármiért is van ez, a lényeg, hogy a te gyerekednek ne húzgálják majd le a jegyét, korrekt legyen nála az osztályzás. A többi az mellékes... nálunk is van olyan gyerek, aki szmk szülő, jóban van az igazgatóval, és természetesen full-full a gyerek. De amíg a gyereknek normálisan adják a jegyeket, pont nem érdekel, vele mi van.. szokj hozzá, még van pár év nekik együtt.. :-D
14/19 anonim válasza:
Kivételezés mindig volt, van, lesz.
Ennyi.
15/19 anonim válasza:
Tanárok az ő kezét fogják -> lehet, hogy a gyerek szereti ennyire az adott tanárt/tanárokat.
Ő van a képeken középen -> véletlen.
A te gyerekedet ültették el -> kb. hasraütéssel döntöm el az ilyet.
16/19 anonim válasza:
Lehet van valami problémája, amiről nem tudsz
17/19 anonim válasza:
"Nem tudom kinek a kije ez a kislany, ..."
"A szülei kutato orvosok amugy. Es az anyja az szmk-s az osztalyban..."
18/19 anonim válasza:
Nekem is azon akadt meg a szemem, amit 17. írt.
19/19 anonim válasza:
Nem normális, de sajnos elég gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!