Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsőosztályosok szülei,...

Elsőosztályosok szülei, viszitek néha a gyerek táskáját? Beleszól ebbe a tanárnéni?

Figyelt kérdés
Nálunk beszól érte. Én nem értem mi vele a gond, meg egyáltalán mi köze hozzá. Szerintünk szülők szerint tök nehéz, a tanító néni szerint nem is túl nehéz és ez a gyerek dolga, nem a szülőé, hogy vigye. Ez az össz indok.
okt. 14. 23:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%
Nekem anno volt, hogy megmertuk es 10 kilos volt a taska. Rendszeresen. Ugyhogy a szuleim abban az idoszakban bevittek autoval, hogy "ne menjen szet kislanyom a gerinced". Attol is rendszeresen szenvedtem, hogy a taska ket vallpantja nagyon huzta a vallam es az izom begorcsolt/fajt ettol meg gyakran migrenem volt. Szoval ha az en gyerekem iskolas lesz es nehez lesz a taska, vinni fogom neki, akarmit mond a tanito neni :)
okt. 15. 12:38
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó fej a férjed!

Én még a 10 évestől is elvesztem, ha véletlen megyek érte vagy viszem suliba, általában egyedül jár. Iszonyat nehéz a táskája, rengeteg könyvet kell viselnie.

okt. 15. 13:00
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

De mennyire igazat mondott a férjed. Tényleg, hát még a bevásárló szatyrot is átveszi a férjem, nem hogy egy kisgyerek táskáját.

Biztos önállótlan vagyok mert cipekedik helyettem.

okt. 15. 13:21
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindent cipelni kell, semmit nem hagyhatnak a suliban, igen, segítek neki. A tesi cuccot ő hozza.

Nem ettől nem lesz önálló, tanár meg ne magyarázzom… nekem is nehéz a táskája, hát a még 21 kg-s kislányomnak.

okt. 15. 13:38
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

"és az itteni átlag 7 éves súlyát, akik 25-30 kiló körül vannak"

Az enyém 9 évesen nincs ennyi. 17 kilós volt elsőben.

Nálunk viszont normális a tanítónő: jellemző, hogy pénteken, amikor a leginkább teli van a taska, ő hozza ki. Egy alkalommal mondta is, hogy felsegítették a gyerekre, az meg fenékre is ült a súlytól. Még jó hogy nem a fejére vágódott hátra.

okt. 15. 13:44
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet bemenni az iskolába. Az iskola kapujáig természetesen én viszem a táskáját. Tanárnéni nem látja,mert ő bent van az iskolában.
okt. 15. 14:01
 27/29 anonim ***** válasza:
91%
Mindig en cipelem helyette, akkora a taska, hogy a gyerek nem tudja vinni
okt. 15. 15:09
 28/29 anonim ***** válasza:
94%
Ha akkora lenne a táska súlya, amit a gyerek ortopédiailag cipelhet, na akkor engedném, hogy így tanuljon önállóságot. Úgy nem, hogy maradandó egészségkárosodást szenved miatta.
okt. 15. 15:31
 29/29 anonim ***** válasza:
3-os az enyém is, és én is viszem. Kit érdekel ki mit mond? A gerince fontosabb. Szegény, haza heti 4szer neki kell hoznia amúgy is. 8 kg-ot.
okt. 23. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!