Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsőosztályosok szülei,...

Elsőosztályosok szülei, viszitek néha a gyerek táskáját? Beleszól ebbe a tanárnéni?

Figyelt kérdés
Nálunk beszól érte. Én nem értem mi vele a gond, meg egyáltalán mi köze hozzá. Szerintünk szülők szerint tök nehéz, a tanító néni szerint nem is túl nehéz és ez a gyerek dolga, nem a szülőé, hogy vigye. Ez az össz indok.
okt. 14. 23:00
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
97%
(bár már a kisebb 3-os, de vittem, még tavaly is amikor még egyedül járt, mert krva nehéz volt mindig is. Mivel az iksolába nem mehet be szülő így sosem látta)
okt. 14. 23:12
 2/29 anonim válasza:
100%
Ha nehéz, akkor persze.
okt. 14. 23:58
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Az aulán túl kénytelen cipelni, mi be sem mehetünk. Viszont rosszabb napokon közel 7 kg a táska, a gyerekem meg alig 20… szóval nyilván, ha nem muszáj, nem vele cipeltetem.
okt. 15. 03:39
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Most másodikos, de még mindig én viszem neki. És sokszor meg is jegyzem, hogy kb le szakad a vállam, mi van ebbe tégla?! 😀 Meg vittem neki elsőben is, ő pedig bicajjal jár, nem is tudna úgy egyensúlyozni, akkora súllyal a hátán. Viszont a suli kapujában cserélünk, onnan már neki kell be vinni. :)
okt. 15. 06:25
 5/29 anonim ***** válasza:
17%
Nem vittem soha: gurulós táskája volt. Amúgy a tanárnő azért szól be, mert azt szeretné, ha önállóságra tanítanád a gyereket. Ebbe bizony az is beletartozik, hogy cipeli a táskát, akkor is, ha nehéz,
okt. 15. 06:37
 6/29 anonim ***** válasza:
80%

5

De hogy is. Akkora hülyeséget írsz. Egy kis elsősnek vagy másodikosnak, normális szülő viszi a táskáját.

Nem ettől lesz a gyerek önálló mert beledöglik a táska cipelésbe.

Ha nem 5-7 kiló lenne akkor a szülő nem vinné.

Lesznek még tizen évei, hogy cipelje a táskáját.

okt. 15. 06:50
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 30 évvel ezelőtt vagy apukám vagy a tesóim vitték. Kérdés nem volt.

Hát milyen emberek lettek volna ha hagyják.

Nem lettem ettől önállótlan.

Átlag gyereknek viszik a cuccait ilyen kis korban.

Jól csinálod kérdező.

okt. 15. 06:53
 8/29 anonim ***** válasza:
83%

3. osztályos a gyerekem de még 10-ből 9-szer én viszem a táskáját (iskolakapuig, mert be nem mehetünk) és még senki se szólt be ezért.

Olyan nehéz a táskája, mintha én 20 kilót cipelnék a testsúlyomhoz képest.

Nem az az önállóságra szokatás hogy megrokkan a súly alatt és gerincproblémái lesznek.

Az az önállóságra nevelés, hogy otthon ő pakolja ki-és be a táskáját, az ő felelőssége, hogy minden bent legyen...stb

okt. 15. 06:56
 9/29 anonim ***** válasza:
0%

6

De hogy is. Akkora hülyeséget írsz. Egy kis elsősnek vagy másodikosnak nálunk egy szülő sem viszi a táskáját.

Nem döglött eddig még egy se bele a táska cipelésbe.

Ha 2-3 kiló lenne, nalatok akkor is a szülő vinné.

Lesznek még tizen évei, hogy cipelje a táskáját, elkezdheti most is.

okt. 15. 07:00
 10/29 anonim ***** válasza:
43%
Soha nem cipeltem, max hazafelé, ha szökdécselve virágot akartak szedni, de körbe is röhögtem volna a tanítónénit, ha ebbe belevauzik.
okt. 15. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!