Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Alsósok szülei,ti hogy álltok...

Alsósok szülei,ti hogy álltok az osztálytársak meghívásával? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval sokan szoktak szülinapi bulit rendezni,köztük mi is. Persze nem tudjuk az egész osztályt meghívni, ezért csak a közelebbi barátokat hívjuk,ez is 5+ gyereket jelent. Igen ám, de akit nem hívunk meg, az a gyerekemet sem hívja a saját bulijára. Mostanában több olyan buli volt, amire nem hívták (még a közelebbi barátoknál is), de ugyanakkor a gyerekem szülinapi bulijára pár hét múlva meg jönni fognak. De volt olyan is,aki kapott meghívót,de nem jelzett vissza. Ez az egész már olyan,mint valami taktikai játszma. Például tudom,hogy az egyik szülő azért nem akarja az én gyerekemet hívni,mert akkor xy gyereke nem az övével játszana. De ugyanakkor én is azért nem hívok valakit,mert az anyja nem szimpatikus. Már belefájdul a fejem az egészbe, hogy kit,mikor miért hívjunk és minket hívnak e vagy sem. Ti mekkora jelentőséget tulajdonítotok ennek?
okt. 7. 15:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%

"Szerintem nem evidens, hisz magukhoz hívja, 50 nmen nem fér el 30 gyerek, muszáj szelektálni."

Ahogy a tobbieknek is. Miert hívná meg X az o gyerekét, ha ők sosem hivjak meg X-et?

okt. 7. 18:58
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

5-ös

A kislány szert egyáltalán színezni? Felesleges gyerekzsúrra 8000 ft-os ajándékot vinni. Maximum 4-5000 de ezt a teteje, csokival játékkal esetleg szál virággal együtt.

okt. 8. 08:45
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy alsós sulis zsúron kell megmutatni.

Múlt héten volt egy 10 éves fiúnak bulija, kb 3000 Ftos egyszerű vagy poénos játékokat kapott a helyi játékboltból, és örült neki,jól szórakoztak.

okt. 8. 09:10
 14/25 anonim ***** válasza:
69%
12es es miert veszel 4-5 e ft ert egy 11 eves kislanynak? Virag aztan marhára erdekli, ne nevettess mar. Csoki olyan snassz.
okt. 8. 10:11
 15/25 anonim ***** válasza:
79%

14-es mert a felnőtt kifestő meg a tűfic 8000-ért biztos érdekli. Látszott milyen jó választás volt.

Lehet hogy snassz, de ez nem a menőzésről szól. Hogy mit viszek, az attól függ mit szeret a gyerek. Jó esetben ismerem annyira ha már meghívta a gyerekem, vagy a gyerekem ismeri, hogy nagyjából tisztában vagyok az érdeklődési körével. Ha nem akkor felhívom a szülőt és megkérdezem. Volt akinek könyvet vagy könyvutalványt vittünk, volt akinek cuki fülvédőt, mert tudtuk hogy nagyon tetszett neki a lányomé, volt akinek sminkcuccot, mert arra vágyott (szülővel egyeztetve hogy mi mehet), volt akinek gyűjthetős figurát, mert azért volt megőrülve, volt akinek körömlakkot és körömmatricát (szintén szülővel egyeztetve), volt napló, színesceruza, plüssfigura, gyűjthető kártya matricás albumba, kisebb lego, barbie baba, belépőjegy valamilyen eseményre amire az én gyerekemmel közösen mentek. Senki nem húzta a száját az ajándékokon, pedig egyik sem volt több mint 5000 ft. Vállalom, én ilyen snassz ajándékokat viszek, de legalább örülnek neki.

okt. 8. 10:53
 16/25 anonim ***** válasza:
69%

""Szerintem nem evidens, hisz magukhoz hívja, 50 nmen nem fér el 30 gyerek, muszáj szelektálni."

Ahogy a tobbieknek is."

Nemondd, hogy mindenki ugyanakkora lakásban lakik és mindenki lakásban tartja a szülinapot! Biztos nem csak nálunk van, hogy van, aki egyszobásban lakik(gyerek a galérián), másnak meg 120nmes kertes családi háza van, harmadik meg játszóházban tartott bulit..! Ráadásul nem mindenkinek ugyanaz a baráti köre, az én lányomnak vannak fiú haverjai is, most volt, hogy egy fiú azért nem hívta, meg hogy ne ő legyen az egyetlen lány, nehogy furcsán érezze magát, mi meg kb fele-fele arányban hívtunk nemek szerint, illetve mindenkivel hívtunk plusz egy embert, akit ismer, senki sem jut tök egyedül az egyik közegből.

Nem mindenkinek ugyanezek a preferenciái és nem ugyanazok a lehetőségei sem. NEM EVIDENS! Szerintem ez alsóbbrendű, kicsinyes viselkedés, ráadásul a saját gyerekeddel cseszel ki, mert így nem lesz ott egy barátja, akivel kijön. Én totál megértettem, hogy nem akarták egyedüli lányként, és más lánnyal nem volt jóban. Azt is megértem, hogy most nem akarták egyedüli külsősként, mert a többi mind osztálytárs lett volna(másik fiú haver). Semmi rossz érzés nem volt, és meghívtuk őket tavaly. A gyerekeink továbbra is játszanak, de ez most így jött ki. Olyan is volt, hogy úgy hívták meg, hogy csak lány buli, de nálunk az a kislány kimaradt, mert senkivel nem volt jóban és félt a hangos zajoktól(a bulin meg hangos program lett volna) így nem jött. Sosem durciztak érte.

Amúgy 4000 egy heliball, repül, és érzékeli, ha van alatta valami, a levegőben kell tartani úgy, hogy alá rakod a kezed, kb a legjobb ajándék kis alsósoknak/nagy ovisoknak, ha a gyerek aktív. Más meg nagyon örül a 8000ftos színezőnek, ha olyan. Én gyerekre szabott ajándékot veszek kb 10000ig, nyilván örülök, ha olcsóbban kijön, de az elsődleges, hogy örüljön neki. Egy nagyobb, és egy-két kisebb dolgot szoktam adni. Nem szívesség alapon megy a meghívósdi. Amikor szabadulószoba van és max 6 emebrt lehet hívni, tökmás, mikor játszóházas vagy lézerharcos, és 15öt. Az is más, hogy a meghívott gyerek fél-e az adott programon vagy szoktak-e verekedni egymással..ezek soktényezősök. Szerintem akik jól érzik magukat minél többet lehessenek együtt.

okt. 8. 13:38
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

15

Nem nekem irad, ugyan, de átlag gyerek egészen biztosan jobban örül egy kifestonek, mint egy virágnak. Amúgy az meg van, hogy a felnőtt kifesto nem azt jelenti, hogy 18+ képek vannak benne, hanem csupán annyit, hogy nem óvodás szintű színezi valók.

okt. 8. 13:50
 18/25 anonim ***** válasza:
62%

17

Képzeld, megvan hogy mi a felnőtt kifestő. Én speciel szeretem őket, de nem 11 éveseknek való. Volt egy szuperkreatív és egy 0 kreativitással rendelkező hasonló korú lányom, + több barátnő. Ki kreatívabb ki kevésbé. Ha nem kimondottan rajong az ilyen típusú kifestőkért akkor max egy átlapozás és 1-2 beleszínezgetés erejéig érdekli a dolog. Nettó pénzkidobás és nem olcsó. Virág témában, pl az én lányom egyik vágya az örökrózsa volt, egy kis barátja húsevő növényt szeretett volna, egy másik kislány pedig mindig megszárítja a rózsát amit kap és gyűjti. Ki mit szeret azt viszünk neki.

okt. 8. 16:29
 19/25 anonim ***** válasza:
14%

Mi nem valo egy 11 evesnek a fent említett kifestoben????

Az örökrózsa egy oltári baromság és átlag gyerek nem virágra vágyik. Miért fáj ennyire, hogy más mást ajandekoz?

okt. 8. 16:46
 20/25 anonim ***** válasza:
79%

19

Látom megragadtad a lényeget a hozzászólásokból. Hol mondtam hogy mindenki örökrózsát vegyen? Az enyémnek tetszett, mert szereti a Szépség és szörnyeteget és szeretett volna olyan rózsát. Kapott örökrózsát és örült. Az átlag gyerek nem is felnőtt kifestőre vágyik.

Az 5 válaszra vonatkozott a kommentem, miszerint:

"Legutobb 8 e ft ert vettem minosegi ecsetfilcet es felnott szinezokonyvet a kislanynak,Johanna Basfordot. Szerintem o a legjobb. Es allitolag huzta a szajat,az enyem meg kapott erte egy szelet fapados szendvicset,meg egy szelet home made piskota torta szeletet."

Tőlem mindenki azt vesz amit akar, de utána ne panaszkodjon hogy nem tetszett a megajándékozottnak, meg hogy mit kapott cserébe a gyereke. Utóbbit nem is értem. Mit kellett volna egy szülinapi zsúron? Kaviáros szarvasgombás szendvicset, meg, meg hatféle desszertválasztékot?

Erre írtam hogy teljesen felesleges 8000 ft-os kifestőt venni, főleg ha nem rajong érte a megajándékozott. Viszonylag kevés 11 éves van aki tűfilccel színezgeti a felnőtt kifestőt. Aki olyan az biztos nem húzta volna érte a száját. Ez a kislány jobban örült volna másnak.

okt. 9. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!