Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Alsósok szülei,ti hogy álltok...

Alsósok szülei,ti hogy álltok az osztálytársak meghívásával? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval sokan szoktak szülinapi bulit rendezni,köztük mi is. Persze nem tudjuk az egész osztályt meghívni, ezért csak a közelebbi barátokat hívjuk,ez is 5+ gyereket jelent. Igen ám, de akit nem hívunk meg, az a gyerekemet sem hívja a saját bulijára. Mostanában több olyan buli volt, amire nem hívták (még a közelebbi barátoknál is), de ugyanakkor a gyerekem szülinapi bulijára pár hét múlva meg jönni fognak. De volt olyan is,aki kapott meghívót,de nem jelzett vissza. Ez az egész már olyan,mint valami taktikai játszma. Például tudom,hogy az egyik szülő azért nem akarja az én gyerekemet hívni,mert akkor xy gyereke nem az övével játszana. De ugyanakkor én is azért nem hívok valakit,mert az anyja nem szimpatikus. Már belefájdul a fejem az egészbe, hogy kit,mikor miért hívjunk és minket hívnak e vagy sem. Ti mekkora jelentőséget tulajdonítotok ennek?
okt. 7. 15:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%
Nekünk óriási szerencse, hogy csak négy kislány van az osztályban a lányomon kívül, így mind a négyet meghívjuk mindig. Nincs sosem nagy buli, süti, rágcsa, és elvannak az udvaron. Ők viszont is hívták mindig. Nem tudom, a te helyzetedben mit csinálnék :/
okt. 7. 16:09
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
Mi nem hívunk senkit. Meg van oldva.
okt. 7. 16:52
 3/25 A kérdező kommentje:
Igen,amúgy én sem akartam belemenni ebbe az egészbe,de nagyon szerette volna a gyerekem így "muszáj" volt. Azóta benne vagyunk ebben a körforgásban. Nálunk jó sokan vannak az osztályban és rotálódnak a barátságok,megy a rivalizálás is. Alig tudom követni. A sakk sem ment soha,de ez rosszabb:D
okt. 7. 16:56
 4/25 anonim ***** válasza:
84%

Annyira gázak vagytok. Nem hívsz meg valakit, mert nem bírod az anyját...

Mondd meg a gyereknek, hogy válasszon 5 barátot és kész, ha őt nem hívják meg, ez van, ezt neki kell tudnia kezelni, nem neked játszmázji.

okt. 7. 17:01
 5/25 anonim ***** válasza:
48%
En is utalom ezt, csaladi unnep,nem fogok tartani a sulis gyerekeknek. Es a halálom az egesz. Max a kedvenc baratnojehez elengedem es kesz. Legutobb 8 e ft ert vettem minosegi ecsetfilcet es felnott szinezokonyvet a kislanynak,Johanna Basfordot. Szerintem o a legjobb. Es allitolag huzta a szajat,az enyem meg kapott erte egy szelet fapados szendvicset,meg egy szelet home made piskota torta szeletet. Es maris jott meg 2 meghivo. Nem fogom erre szorni a penzem.
okt. 7. 17:21
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Azt hívunk, aki éppen barát.

Tavaly még nem volt az, jövőre lehet már nem lesz az.

Szülők, meg más gondja, hogy ki-kivel nem fog játszani,nem érdekel arra a max 3órára.

Szülők nincsenek meghívva, nem számít, hogy nem kedvelem, vagy ő nem.

okt. 7. 17:27
 7/25 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem a te gondod. Ha a gyerek bulit akar, mondd meg neki, hogy X gyereket hívhat meg, döntse el. Aztán ha őt legközelebb nem hívják meg, lehet leesik neki, de ha őt nem zavarja, te se foglalkozz vele. Ahogy idősödik, úgyis ez is változik majd.
okt. 7. 17:30
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Sose tartottunk még bulit, mégis szeptember óta a negyedikre hívják a fiamat. Nem ezen múlik.

(Lányom idősebb, de őt meg még sose hívták, de őt nem is érdekli, autista - nem ezért nem hívják, nem tudják róla.)

okt. 7. 17:58
 9/25 anonim ***** válasza:
61%

"Igen ám, de akit nem hívunk meg, az a gyerekemet sem hívja a saját bulijára"

Evidens, nem? Elkepzelni se tudom, mi meglepő ebben a számodra.

okt. 7. 18:16
 10/25 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem nem evidens, hisz magukhoz hívja, 50 nmen nem fér el 30 gyerek, muszáj szelektálni.

Én programos bulira hívtam párat, kegyetlen volt. Úgy állítottuk össze ki kivel van jóban, kiket bír a gyerekem, de így is volt, akik pl verekedtek már, közülük az egyiket nem hívtuk, mert nem tudtam volna úgy vállalni. Meg meghívott volna 20at, de én ennyit nem tudok kifizetni, így 12 lett.. nagyon sajnáltam, de ez van. Volt, aki nem jelzett vissza, de megjelent, volt, aki visszajelzett, hogy nem tud jönni, volt, aki nem jelzett és nem jelent meg(azt bántam a legjobban, a helyére tudtunk volna mást hívni), volt pár, aki beteg lett és volt olyan, aki meg sem mutatta a szüleinek a meghívót, így nem tudtak a buliról. Tiszta ideges voltam végig.. Nálam mindenki otthagyta a gyerekét, úgy kellett összefogdosnom a szülőket, hogy ne menjenek már el, csak 2-3 óra:D Nem nagyon érdekelt, hogy kedvelem-e őket, beszélgettek egymással én meg kínálgattam mindenkit mindennel és tartottam a programot, pár szülő besegített néha, jó, hogy többen voltunk, akkor is, ha nem bírom őket, a gyerekeik kellettek. Jött egy apuka, akit kétszer láttam csak, nem tudom hova tűnt a helyszínen, nem is tudtam udvariasan beszélni vele.

Azért izgalmas volt, de nagyon leszívott. Én készültem külön gyerek és szülőtortával, nasival, pizzával szülőknek és gyerekeknek is, kincskereséssel és a szülők is résztvehettek a programon. Arra kellett sok ember, hogy buli legyen, nagyobb taps, nagyobb nevetés, ami a gyerekemnek nagyobb öröm, remek volt a hangulat, csak túlizgultam. Nincs az a tárgy, ami ezt a remek helyzetet kiválthatná, mikor egyszerre nagyon sokan örülünk.

okt. 7. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!