Hogy történhetnek meg ilyen dolgok az iskolában és hogy lehet, hogy nem hívnak orvosi segítséget ilyen esetben?
Csak erős idegzetűen olvassák el a cikket. Engem kifejezetten ledöbbent hogy gyerekek ilyeneket csinálnak egymással, hogy senki sem lép közbe, hogy mégcsak a szülőt sem hívják azonnal. Hogy legyen így nyugodt az ember mikor beadja iskolába a gyerekét? Hol van az iskola felelőssége? Milyen szülők nevelnek gyerekeket ilyen állatra?
#10: Nyilván te egy szent gyerek voltál, ezért el sem tudod képzelni, hogy mennyi kreativitás van a gyerekekben, ha rosszaságról van szó.
A többit direkt nem részleteztem, ahogy írtam, rendszerszinten itt tart az oktatás. Felesleges a Blikk és Tények szintű források alapján a részleteken lovagolni, mert igazából semmiféle valós információval nem rendelkezik senki, így csak felesleges szájtépés. Ha nyilvános lesz a bírósági tárgyalás, akkor az ott elhangzottakat feltételekkel talán el lehet már fogadni, mint valós tényállás.
Mellé lőttél, mert én speciel nem szavaztam soha rájuk, egyszer sem!
Bocs, hogy ezt írom de már nem tudom hányadik mert szegény tanárok..Ebben az országban mindenki xarul él aki nem a felső 20% -ba tartozik. Nemcsak a tanárok. Addig míg ott vannak végezzék el a dolgukat, vigyázzanak a gyerekekre akik rájuk vannak bízva, mintha a sajátjuk volna. Ha meg már nem érzik úgy, hogy ott a helyük álljanak fel és menjenek tovább. És nyilván magam ellen beszélek, mert ha nem lesz tanár (normális) akkor ugye nem tanul a gyerekem se semmit.DE minden szakmában le van szarva az ember.Nem csak a tanárok..és attól még rengeteg ember vannak akik emberek maradnak és nem szarják le a másikat. Ha ez ami a cikkben van igaz, akkor erkölcsileg, emberileg kb 0 ez az iskola és a tanári kar és valóban jobb lenne a gyerekeknek is ha inkább nem tanítanának..A diplomájukat is elvenném.
Rendszerszintű probléma, de ki lehet kerülni így:
"Ebben az országban mindenki xarul él aki nem a felső 20% -ba tartozik."
Akinek egy kis sütnivalója van, odaviszi a gyerekét, ahova ezek az emberek járatják a gyerekeiket. Ezek a helyek azok, amiket versenyistállónak és elitképzőnek csúfolnak, mikor csak normális oktatás megy, ahol tanítanak, remek programokat csinálnak és válogatott gyerekeket vesznek csak fel. A kiskapu pedig, hogy be tudd juttatni a gyereked ilyen helyre egy tartózkodási cím szerzése.
Mi már bent vagyunk, magunk mögött hagyva egy gyűjtősulit tanulási és más problémásokkal, 32es létszámmal, egy alapítványi sulit(ahova egymiszintű gyerekek járnak), és egy huszonpárfős általágosan szr környék általános iskoláját. Most egy bénább elit környéken lévő suli a tuti, itt is van verekedés, fojtogatás, tanulási problémák, szexes dolgok, csúnya beszéd, de a gyerekeken látszik a jobb közeg, tartanak egy határt, illetve tartani képesek egy határt a jobb szülő és a kisebb gondjaik miatt, súlyosabb eset itt nincs. De itt is 9-10 évesek játszanak szpatósat papírfigurával, szexmozdulatok, megdugják játékból a széket, pna és ilyen szavakat használnak, néha órán is verekednek, nem csak szünetben, de pl tudják, hogy nem érintünk meg mást intim helyen, és mi a túl durva. Ilyen pl nem fordulhatna elő soha, egyszerűen nem így vannak szocializálódva.
13
Nem, képzeld nem habzik a szám, viszont az iskolának joga van a szülőt értesíteni arról ,hogy mi történt a gyerekkel, joga van ahhoz is, hogy orvosi segítséget kérjen. És itt ezek közül semmi nem történ! Ne mond már, hogy normális ha még orvoshoz se viszik hanem csak megvárják a délután mert még elhiszem! Az, hogy emberileg ezek az oktatók 0 voltak arra semmi magyarázat nincs.Ahogy az intézmény vezetője is kb 0. Nekik nem béremelés jár, hanem felelősségre vonás. Ez a nagy büdös helyzet.
És még mielőtt megint azzal jössz. Attól hogy egy ember szegény, nemzetiségi attól még azok a gyerekek sem érnek kevesebbet, függetlenül mindennemű családi helyzettől. Emberség....Ez nem luxus ezt nem tudják elvenni semmilyen szabállyal senkitől amúgy, ez simán az ember jelleméből fakad vagy nem fakad.
Egyem azt a csilivili libsi lelkecskédet. Ha szerinted jellem kérdése ennek a megítélése, akkor mi a francért nem járatod te is ilyen iskolába a gyerekedet. Csak nem azért, amit magadnak se mersz bevallani, hogy félted a testi/lelki jólétét? Amúgy csűrheted ahogy akarod, a tények rohadt makacs dolgok. Aki ilyet megcsinál az nem ember, hanem egy félállat. Nehogy már a tetteseket sajnáltasd, mert úgymond megérdemlik az emberséget. Lehet persze sajnálni a gyereket, hogy a családi háttere miatt ilyenné vált, csak éppen az a gond, hogy attól a gyerek még potenciálisan veszélyeztet másokat. Aki pedig ilyen környezetben kénytelen élni vagy élt valaha annak dumálhatsz itt emberségről, az saját tapasztalatból is tudja, hogy milyen környezetet teremt egy ilyen horda maga körül.
Az, hogy nem vitték orvoshoz az tényleg a tanárok sara. Az, hogy megtörténhet ilyen nem teljesen. Az többek között a fajtádnak köszönhető, akik szerint az ilyen gyerekeket tegyük csak be normálisak közzé, mert az micsoda emberséges lépés és mindenkinek jó lesz. Látható mennyire szuperül sült el ismét.
16 te valamit nagyon félreértettél.:) Minimum emberségből kellett volna hogy orvoshoz!!! juttassák és ne csak várják a délutánt, még akkor is ha amúgy minden másban akadályozza őket az gonosz rendszer ami szegény tanárokat se hagyja élni. Te védted őket gondolom olyan baromira.
Amúgy, hogy megnyugodjon nálunk is van nemzetiségi gyerek több is az osztályba. Mindenhol van ilyen, mert egész Magyarország területén élnek:)És ahogy a főkérdésbe írva is van, én is féltem a gyerekem. Kár hogy baromira nem jön át. Előbbre még én szavaztam, 14 évig a fideszre, most már Libsi??? vagyok...hogy van ez? Neked minden politika, aszerint forgatod a hovatartozásom, hogy épp milyen lábbal kelsz??:D
A szegénység mint olyan pedig biztos hihetetlen számodra ,de egyre több embert érint, már nem csak ezt a réteget amiről te írsz. (Bár hozzá teszem én azt sem tudom, hogy valóban nemzetiségek voltak e a tettesek.Te tudod?, mert pld felénk magyar gyerek tolta a kést a tanárba) vagy épp magyar gyerek az aki sni -s kóddal állandóan ütné -vágná az osztálytársait, csak itt van tanári kar aki odafigyel.
A rendszert is ki lehet játszani. Szomszéd településen (kisváros) simán bezárták a pincébe a cigány gyereket,vagy repült a füles a dajkától,ha már nem bírt magával a purdé.
De itt olyanokra kell gondolni,hogy a magyar gyerek szeméhez bökött villával ebédkor például. 3.5 évesen.
Szóval ahol tudják, megoldják a fegyelmezést.
Persze egy ovi nem iskola.
Iskolában ahol dolgoztam,ott rendőrt hívtak a cigányokra,ha nem tudtak viselkedni.
Első napomon vittek el egyet bilincsben a rendőrök fegyveres rablásért.
Általános iskola volt!!
Petárdát robbantottak az elsősök mellett az udvaron? Rivotrilra ittak,és azt hitték, úszómedence a tornaterem?
Rendőrség!
Vitték el mindet. Nagyon helyesen.
Nem kell itt lacafacázni meg simogatni őket.
Még az óraközi szünetet is úgy alakították utána ki,hogy a magyar osztály (1. és 2.) ne találkozzon a cigány osztály tanulóival.
Nehogy már még félteni kelljen a gyereket basszus, hogy mi fog majd történni vele a suliban/oviban...Álljon már meg a menet!
Nem azért adom be a gyerekem,hogy megverve, megfélemlítve, meglopva kapjam vissza délután!
18as vagyok. És ezek nem is voltak olyan régen!
Legalábbis 2010 után.
Aki mosdatja itt a tanárokat, az menjen a p....ba!
Az még hihető, hogy nem voltak ott és nem tudták megakadályozni, de arra mi a mentségük, hogy nem hívtak orvost a gyereknek és a szülőket sem értesítették???
Minden más csak mellébeszélés!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!