Az iskola által ingyenesen igényelhető laptopokhoz milyen szülői felelősségvállalás kell?
Valamiféle biztosításról szól csak a tájékoztató, az is csak lopás vagy tűz és hasonló károk esetén ha önhibán kívúli stb(szóval az sem biztos hogy ezekre fizet a biztosító, hanem kikerüli)
De ha pl letörölné a szoftverr a gyerek vagy leejti eltörik, fizessek ki ca 100 ezreket?
Azoknak lenne segítségül akik nem tudnak nitebookit/gépet bármit biztosítani a sulihoz a gyereknek, nekünk jól jönne(hogy ne az enyémet használja), de nincsenek vészeseti 100 ezreim balesetekre.
Jobban teszem ha nem élek az iskolai segítséggel tehát?
Köszönöm 10!
Úgy döntöttem én se kérem.(nálunk viszont fel se hívták a figyelmet a hátulütőire)inkább hordozgatom az én gépem az infóshoz és fizetek az miatt, mint még egy sulislaptopért is.
9 a gyereknek az összes motivácioja annyi vilt hogy szerette volna ha kicsit gyorsabb lenne a gép..
Tárhelyek felszabadítása tisztítások ujratelepítések meg hasonlók, mint amik vannak a mobiltelefonokon sokszor lehetőségek.
Nyilván a sajátra meg mosógépre meg stb re van.
Nem akarom az iskolaival is pluszolni hogy még arra is legyen.
13 mellesleg ez pont szegeny gyerekeknek felajánlitt segitség. Megdöbbentö hogy vannak csóró családok. Hihetetlen ugye. Segitség helyett iskolai figyelmezteteseket kellene kukdeni nekik nem?
(Ez a stilus inkabb a gyk-n a megdobbento.)
Az iskolák közreműködésével a szegenyebb családokat támogatnák. Hogy nekik is biztosítva legyen a tanulnasra a lehetőség. Itt meg el vannak hordva a szegényebb családok.
Olvass Beethovenről milyen családbol származik.
(Ez a stilus inkabb a gyk-n a megdobbento.)
A te stílusod a megdöbbentő. Nekimész mindenkinek, ok nélkül. Senki nem hülyézte le a gyerekedet de beleállsz mindenkibe. Nem csecsemő, tessék neki megtanítani, hogy nem töröl semmit, és nem önti le, nem dobálja.
A 13 meg nem neked szólt be, egyszerűen közölte, hogy szomorú, hogy így kell élni.
Nem. A gyk stílus a megdöbbentő.
13 közlése sem volt releváns a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!