Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Az iskola által ingyenesen...

Az iskola által ingyenesen igényelhető laptopokhoz milyen szülői felelősségvállalás kell?

Figyelt kérdés

Valamiféle biztosításról szól csak a tájékoztató, az is csak lopás vagy tűz és hasonló károk esetén ha önhibán kívúli stb(szóval az sem biztos hogy ezekre fizet a biztosító, hanem kikerüli)

De ha pl letörölné a szoftverr a gyerek vagy leejti eltörik, fizessek ki ca 100 ezreket?

Azoknak lenne segítségül akik nem tudnak nitebookit/gépet bármit biztosítani a sulihoz a gyereknek, nekünk jól jönne(hogy ne az enyémet használja), de nincsenek vészeseti 100 ezreim balesetekre.

Jobban teszem ha nem élek az iskolai segítséggel tehát?

#iskolai ingyen notebook
okt. 1. 13:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm 10!

Úgy döntöttem én se kérem.(nálunk viszont fel se hívták a figyelmet a hátulütőire)inkább hordozgatom az én gépem az infóshoz és fizetek az miatt, mint még egy sulislaptopért is.

okt. 2. 06:57
 12/19 A kérdező kommentje:

9 a gyereknek az összes motivácioja annyi vilt hogy szerette volna ha kicsit gyorsabb lenne a gép..

Tárhelyek felszabadítása tisztítások ujratelepítések meg hasonlók, mint amik vannak a mobiltelefonokon sokszor lehetőségek.

okt. 2. 07:00
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Azert ez eleg megdobbento,h van mennyien vannak, akiknek nincs a mai vilagban annyi felretett penzuk,hogy egy max 120 ezres laptopot kifizetni ,ne adj isten megjavitattni nem tudnak... en ezen megrokonyodtem. Es ha behal a tv,mosogep,mosogatogep? Vagy auto? Nem tudtok masikat venni. Ez borzaszto kulonben. Hogy mennyire nincs tartalekuk az embereknek. :(
okt. 2. 08:24
 14/19 A kérdező kommentje:

Nyilván a sajátra meg mosógépre meg stb re van.

Nem akarom az iskolaival is pluszolni hogy még arra is legyen.

okt. 2. 08:40
 15/19 A kérdező kommentje:

13 mellesleg ez pont szegeny gyerekeknek felajánlitt segitség. Megdöbbentö hogy vannak csóró családok. Hihetetlen ugye. Segitség helyett iskolai figyelmezteteseket kellene kukdeni nekik nem?

(Ez a stilus inkabb a gyk-n a megdobbento.)

okt. 2. 08:42
 16/19 A kérdező kommentje:

Az iskolák közreműködésével a szegenyebb családokat támogatnák. Hogy nekik is biztosítva legyen a tanulnasra a lehetőség. Itt meg el vannak hordva a szegényebb családok.

Olvass Beethovenről milyen családbol származik.

okt. 2. 08:44
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

(Ez a stilus inkabb a gyk-n a megdobbento.)

A te stílusod a megdöbbentő. Nekimész mindenkinek, ok nélkül. Senki nem hülyézte le a gyerekedet de beleállsz mindenkibe. Nem csecsemő, tessék neki megtanítani, hogy nem töröl semmit, és nem önti le, nem dobálja.

A 13 meg nem neked szólt be, egyszerűen közölte, hogy szomorú, hogy így kell élni.

okt. 2. 08:57
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem. A gyk stílus a megdöbbentő.

13 közlése sem volt releváns a kérdéshez.

okt. 2. 11:02
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo,nem,nem a szegenyeknek adnak laptopot,mivel sehol sem feltetel,kitetel azbegy fore juto fizetes a csaladban. Minden 5.osztalyosnak jar, mivel kell a beadandokhoz. Ugyhogy nem a szegenyeknek jar,csak, kivetelesen. Es nem bantasnak szantam, egyszeruen szomoru a helyzet M.on.
okt. 2. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!