Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » "Elbeszélgetnél" a tanárral,...

"Elbeszélgetnél" a tanárral, ha a gyereked lenne az érintett?

Figyelt kérdés

ÉSSZEL kommentelj! A Gyakorin nagy a cenzúra.

https://www.youtube.com/watch?v=9dz-pCaQjaA

szept. 20. 14:07
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

20.

És mivel szervezte be a rosszakarója a gyerekeket és a szüleiket?

És ha nem bűnös, miért nem áll ki, és mondja el, hogy hazudnak a kölkök?

szept. 21. 18:23
 22/28 anonim ***** válasza:

Biztos 1 random anyuka tudja a tutit...

Én már gyerekgyilkosról is hallottam azt, jaaaj, nem is ő volt... Az 1200 oldal nyomozati anyag meg kutyaf***a.

szept. 21. 18:24
 23/28 anonim ***** válasza:
Én csak azt írom, amit érintett anyukától olvastam.
szept. 21. 19:00
 24/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ki akarnak rúgni egy tanárt, hát kirúgják. A fiam sulijában is jöttek-mentek a tanárok, mert az igazgatónőnek egyik sem felelt meg. Egyszerűen közölte, hogy nem tud tanítani, ennyi. Ahhoz nem kell ilyen körmönfont indok.

Mindenesetre tényleg nagyon fura a dolog, mert én nem tudom elképzelni, hogy egyik gyerek sem szólt otthon. Azért tanított kb. 30 gyereket, nem volt köztük egy sem, akinek volt olyan viszonya otthon a szüleivel, hogy elmesélte volna?!

szept. 21. 19:08
 25/28 anonim ***** válasza:

Azt írják, politikai okok vannak a háttérben (kistelepülésen simán el is hiszem).

FB kereső, Nyírmeggyes tanár, ti is olvashatjátok.

szept. 21. 19:16
 26/28 A kérdező kommentje:
25. És kinek van Fészbúkja?
szept. 21. 22:19
 27/28 anonim ***** válasza:
Az emberek zömének 😀
szept. 21. 23:54
 28/28 anonim ***** válasza:
Megkérdeztem a suliban az ofőt, ő mit gondol erről. Azt mondta, hogy bizony el tudja képzelni, sok a kretén pedagógus. Másik szülő nyilatkozott, hogy másik iskolában a lányának az osztályában mik mentek, és egyik gyerek sem mert szólni senkinek. Hát, ez nekem oltári furcsa. Milyen a viszony a gyerekek és a szülők közt? Az én gyerekem elmondta volna. Én nem voltam anyámmal valami túl jóban, de én is elmondtam volna neki.
szept. 23. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!