Jelenthet-e hátrányt az általános iskolába való felvételnél a BTMN minősítés?
Itt Bpn nyilván más, vidéken alig van btmnes, ott kevésbé szenzitíven kezelik.
Az enyém snis, hármas. Btmn nem hátrány a legtöbb helyen, ha átmegy az előválogatón, senkit sem érdekel.
Ja hogyja!
Véletlen se hagyd ott! Járja kétszer az elsőt!
Amúgy ezen vacillálunk mi is. A védőnő is ezt tanácsolta. Hogy mentsük ki onnan, és ismételjen inkább évet elsőben. Ahh de szülőként meghozni ezt a döntést... Ő nagyon el akar menni iskolába. Ma reggel is azzal indítottunk, hogy majdnem nyakon hajótottam két kölyköt mert mentek neki az enyémnek. Na mindegy...
Most kap egy BTMN minősítést, és ott hagyom abban a közegben, ahol szerezte, még a végén jóvá írnak neki egy sni-t is.
Köszönöm!
Nálunk a szakszolgálati kirendelt ez az ovonéni lenne. Vagy őszintén szólva tudom is én már, mert kavar állandóan. Egyszer voltam már az óvoda vezetőnél, de másnap elkapott ovoneni, hogy ha bajom van vele, azt neki mondjam. Na, de nem bántom, biztos a sok évnyi gyerek betett neki.
Nem feltétlenül. Jó eséllyel el is titkolható, de ahogy írták, bent is kell maradni. A gyerek problémája ebben jelenthet hátrányt, de ezt meg iskolája válogatja. Aki azért BTMN-es, mert egy agresszív, neveletlen bunkó, aki bántja a többieket attól minden suli igyekszik szabadulni. Aki tanulási problémás, de magatartásilag ok, azt sokkal több iskola tolerálja.
A tiéddel mi a gond? Miért bántják a többiek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!