Hogy nyugtassam meg a lányomat?
Kislányom most kezdte a sulit, elsős. Két barátnője van az oviból, ugyanazt a sulit kezdték. Mire beértünk a suliba, hogy a másik két lány egymás mellett ül, kislányom meg szomorú lett. Egy csendes kisfiú ül most mellette. Részben örülök, részben nem…
Igazából nem tudom ezt hogy kell kezelni, nyilván a suli nem haverkodásról szól, de nem szeretném, ha kirekesztve érezné magát… mit mondjak neki?
Köszönöm
Az enyémnek a legjobb barátja egy suliba jár, de másik osztályba került. Én pozitívan próbáltam belé azt sulykolni, hogy órán tök mindegy hogy egymás mellett ülnek pld ,mert nem játszhattak, bohóckodhattak volna. Szünetben meg úgyis találkoznak, akkor tudnak kicsit együtt lenni így is.
Szerintem ez a fajta magyarázat nálatok is megállná a helyét. De én is azt gondolom, hogy nem marad az az ülésrend ami most van pld nálunk, hanem majd aszerint, hogy ki igényel több odafigyelést vagy valami alapján biztos fogják őket átültetni, de nem egy-két nap után hanem ha már felmérték a gyerek képességeit.
Sajnos nem tudok hasznos tanácsot adni, viszont mi is hasonlóan jártunk, csak már másodikos. Szokott lenni ültetés másodikban is? Remélem.
Egyébként elsőben volt, ha ez segít. De nem rögtön, kis idő kellett, hogy lássa a tanító, kinek melyik hely a jobb.
Tessék, full eszköztelen nő, gyereket vállal és mások mondják meg neki, hogyan kell csinálni dolgokat.
Értitek már mi a gond?
Pszichoterápiára menni neked kérdező! Azt kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!