Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhes vagyok,...

10 hetes terhes vagyok, nagyon rosszul vagyok állandóan, kicsit mostmár megvisel. Nagyon rossz a közérzetem és az emberekhez sincs semmi kedvem. Nyugtassatok meg, hogy ez ugye el fog múlni?

Figyelt kérdés
Mindentől is undorom van, nagyon erősen elővesz a hányinger és a szag undor, és soha nem szűnik meg, van amikor gyengén van amikor erősen elővesz, dolgozni is elég nehéz így. Az evés nehézségről meg inkább nem is beszélek.

2023. dec. 15. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy igen vagy nem, nem lehet előre tudni
2023. dec. 15. 10:00
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Nekem kb odáig tartott, 6-10. hetek között az émelygés, fogytam is 3-4 kilót, néhányszor hánytam is. Aztán 10. hét után egyre jobban lettem, hátha nálad is véget ér lassan... De elég eltérő tud lenni.
2023. dec. 15. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanezt éltem át a 6-10hétig.Mint akit elvágtak, fáradtság erre rátett plusszba az hogy nem birtam enni = semmi energiám nem volt. kinyitottam a hűtőt a hányinger kapott el , főzni még nehezebb volt, enni még nehezebb.Fogytam.Citromos jeges kólán éltem, sósropi, csipsz.Főtt kaja alig ment le , ha leis ment kihánytam. 2 kilót fogytam alapvetően 52kg voltam. 11 hét és 14 hét között már jobban tudtam enni/ kevesebb volt a hányinger és előfordult még a heti 1x hányás.Utána minden jóvolt.34 hetes vagyok felszedtem hálistennek 8 kilót.Igyál sokat ez fontos hogy ki ne száradj.
2023. dec. 15. 14:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!