Mi kell eslő osztályba?
Ti megkaptátok már a listát hogy mit kell venni? Sajnos nálunk csak augusztusban adják oda a listát az eslő szülőin. De szeretnék kicsit tisztában lenni azzal hogy jelenleg miket kérnek (tudom iskola válogatja de nagyjából gondolom hasonlóakat) Aki már átt esett a beiskolázáson vagy megkapta már a listát le tudná írni hogy mik kellenek és hogy miből mennyi kell kb?
Illetve az is érdekelne hogy nálatok megszabják hogy milyen márka legyen?
Nálunk elvileg ceruzából,szinesceruzából festékböl megszabják hogy milyen legyen. De személy szerint ennél a márkánál mi jobbat használunk itthon így nem tudom hogy esetleg jobb lehet e vagy kimondottan csak azt fogják e elfogadni. Megfogom kérdezni majd ezt is de vélemények érdekelnének.
Köszönöm szépen.
Azért ezzel én se lennék ki bekulve a helyedben, mármint augusztusban listát kapni majd esze veszett módon be szerezni azokat, nem hiszem, hogy a legjobb megoldás.
Mi megkaptuk (tavaly lett elsős) már áprilisban a listát. Így nyugodtan le tudtuk az egészet. A másik része pedig, nem biztos, hogy mindenkinek belefer a pénztárcájába egy hónapban ezeket le tudni.
"Azért ezzel én se lennék ki bekulve a helyedben, mármint augusztusban listát kapni majd esze veszett módon be szerezni azokat, nem hiszem, hogy a legjobb megoldás."
Mert mit tud csinalni? Ha neki all hisztizni, hogy neki most kell a lista, akkor megkapja? Könyörgöm, általános iskola első osztálya, nem kell semmi különleges, beszerezhetetlen felszerelés, ha augusztus 31.-én kapna a listát is be tudna szerezni mindent.
Igen be tudja szerezni a listát ez igaz! Akár egy helyen is meg lehet venni mindent, így van. Nincs ezzel se probléma, nekem személy szerint jobb az, ha van rá időm. Nekünk is 2 oldalas lista volt, azért nem mindegy, hogy hol és mennyiért vásárolsz, vagy pl adott helyen nincs valami, akkor menjetek másik boltba, a gyerek már unja az egészet, tömeg van, meleg van...
#12 voltam
Okés, ez is igaz!
Egyébként a Játékshop oldalon az iskola, írószer rovatban rengeteg a választék és árban is jó, ha valaki esetleg a neten rendelné. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!