Általános második osztályban lehet jumbo grafit ceruzát használni?
Pl ilyet:
Vagy csak vékony ceruzát használhatnak?
Beleszólnak nálatok egyáltalán?
"De szerintem ilyen ceruzával nagyon kényelmetlen lehet írni."
Pont hogy sokkal könnyebb ilyennel írni annak, akinek a finommotorika a nehézsége. Kevésbé fárad a kéz, könnyebb tartani.
De nem felnőttekről beszélünk.
Egyébként meg "A larger grip can be easier for a smaller hand to hold, since it requires less precise muscle control."
Ha pedig lehetőségként kint van a vékony és a vastag is az asztalon, a gyerekem a vastagot választja, mert azt találja könnyebbnek használni.
De amúgy nem módszertani értekezést kértem, hanem igen vagy nem. 🤦
Változó, én fogáskönnyítős vastagabbat is vettem(hiányoznak belőle darabok az ujjainak)illetve van fogáskönnyítő külön(ilyen szilikon meg szivacsos), azt ráhúzhatod a sima ceruzájára. Az enyém a vékonyat preferálja, de lecsúszik a keze rajta szinte a ceruza hegyéig. Egy másodikosnál sincs tartósan ceruza, 3-4 szavas mondatokat, ha írnak, sokat mondok:)
Szerintem is könnyebb kezelni amúgy a vékonyat, precízebben lehet vele dolgozni, de tökmindegynek tartom, a vastag is alig vastagabb(pláne a fogáskönnyítős) a simánál.
Ez a csúszásgátló cucc meg szrt sem ér a fabereken. Vékony ceruzát vegyél és szilikon fogáskönnyítőt, amit a ceruzára lehet húzni. 1000ft a pirexben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!