Terhes vagyok és veszélyes agyagok között dolgozom (grafit) amivel inkább érintkezem meddig érdemes, hogy a babának semmi baja ne legyen?
Mivel itt nem sokan dolgoznak grafittal, és nekünk foggalmunk sincs hogy a grafit veszélyes lenne. (gyerekeink még a grafit ceruzát is rágcsálják)
így ezt az orvos dönti el, de ha tudod hogy veszélyes akkor elmézs a dokidhoz és kiír. de tápénz nem egy nagy fizetés, lehet jobb lenne irodára kérnéd magad vagy másik fajta munkát csinálsz.
Tőlem megkérdezte a főnököm, hogy melyik a fontosabb a babám vagy a munkám. De egyébként is elküldtek táppénzre, mert én is veszélyes anyaggal dolgoztam. Akkor voltam 7 hetes.
26 hkm
beszéld meg az orvosoddal.ha te aggódsz,az orvos kiir.én festékkel dolgoztam,bár nem közvetlenül,de folyamatos festékgőzben voltam.megmondtam az orvosnak,hogy a saját egészségemet is féltem,a babáét viszont még jobbab.ki is irt azonnal.te is beszéld meg.inkább kapj kevesebb pénzt,de nem kell aggódnod,hogy a babának baja lesz!
37 hetes km
Engem ciánhoz és szerves oldószerekhez küldött a főnököm ellenőrzésbe. 13. héttől kiírtak. Utána persze mondta hogy neki milyen rossz, hogy kiesik egy ellenőrje. Mondtam, ha ezen elgondolkodott volna akkor amikor küldött minden tiltakozásom ellenére, akkor dolgoznék legalább 7. hónapig. Hát így járt...
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!