Kevésbé törékeny ceruzafajtákat írnátok? (színes és grafit)
Figyelt kérdés
Illetve jófajta faragóra is szükségünk volna. Vagy a faragóval vagy a ceruzával van a probléma, de faragom-kitörik...stb.és két nap alatt elfogy a ceruza (főleg a színes)2019. szept. 9. 16:41
1/7 anonim válasza:
színesből Adel, grafitból Kohinor HB
2/7 anonim válasza:
Nekem színesből az Erich Krause vált be, de a Maped, az Adel és a Herlitz is jó, nem törik annyira a hegyük. Grafitból Maped Black Peps. Faragóból Maped Shaker
3/7 anonim válasza:
Vastagabb haromszog alaku es szepen irjon
De van hajlithato cerka is
Nem tudom a markajat de kerdezzd meg a boltban csak tudjak 🙂
4/7 anonim válasza:
Faber castell grafit, színes pedig LYRA. Nem olcsó kategória, de bírják a kiképzést.
5/7 anonim válasza:
2-es vagyok, hajlíthatóm nekem is van, 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor használtam. Nekem nem jött be, az igaz, hogy nem törik a hegye, de ha jobban nyomom a papírhoz, akkor elhajlik, és nem lehet szépen írni vele
6/7 anonim válasza:
Fabel castle,erhard fabel,színés illetve grafitbol fabel castel.stadler
7/7 anonim válasza:
színes és grafit is koh-i-noor a favorit.
De amúgy stabilo, maped lyra jó.
Olcsó ceruzák közül tökéletesen bevállt színesből a lyra elios, grafitból pedig az o-connect.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!