Tanár gyerekének mi a jobb, ha ott tanul, ahol a szülő tanít vagy ha másik iskolában tanul?
Másik iskola.
Mikor én gyerek voltam volt az osztályban egy fiú akinek az anyukája ott volt tanár ahol tanultunk. Nagyon nem szerette senki, mert nyilván a tanárok is másképp kezelték. Meg hát ő is elég nagyképű volt mert hogy az ő anyukája tanár
Hát, nekem csak a nagynéném tanított ott, ahol tanultam általánosban, de jobb lett volna, ha nem állt volna fenn a szituáció.
A gyerekek közt céltábla lettem, akkor is, amikor a mi osztályunkban nem tanított, hogy velem emiatt biztos kivételeznek a tanárok - nem. Ráadásul anyám hamarabb tudta a jegyeimet, mint én, mert a nagynéném ugye az enapló előtti időkben látta a papíralapú naplóba a jegyeimet, na meg ugye amikor tanított minket, akkor a dogám eredményét azonnal elmondta, hogy kijavította, anyám meg velem veszekedett, hogy én megpróbáltam eltitkolni a jegyet, és biztos azért mondta hamarabb a nagynéném, miközben nem, ő szerintem kijavította a dogám és ment is a fb üzenet. Ja meg volt olyan, hogy a nagynéném töri óráján, megböktem a radírom, kemény egy másodperc volt ez a rendbontás ötödikbe, jelentve is lett anyámnak. :D
Tanító vagyok, 3 gyerekem járt oda. Egyiknek sem volt rossz, mindegyik másképp viszonyult a dologhoz. Valamelyiknek különösen jó volt, hogy ott voltam.
Van olyan kollégám, akinél viszont láttam, hogy nem tett jót nekik. Az anyuka sokszor rászállt a gyerekére.
Szóval sztem függ attól, milyen személyiségek, milyen a kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!