Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mi tennétek, ha ilyen miatt...

Mi tennétek, ha ilyen miatt felvívna az osztályfőnök?

Figyelt kérdés
A 13 éves lányom tegnap nagyon csúnyán beverte a fejét. Sajnos nagyon csúnya lila folt keletkezett az arcán. Egyházi iskolába jár és az iskolában tilos sminket viselni. Én megengedtem neki, hogy korrektort használjon, hogy eltakarja a csúnya lila foltot. Azt mondta, hogy ma délelőtt elmesélte az egyik barátnőjének, hogy mi történt vele és, hogy korrektort kent a foltra. Meghallotta a beszélgetést egy másik lány(ezzel a lánnyal nagyon nagyon rosszban van) és szólt az osztályfőnöknek, hogy korrektort visel a lányom. Ma délután felhívott az osztályfőnök, hogy ilyet többet ne engedjek meg és, hogy mit képzel a lányom, hogy megszegte a házirendet. A lányom közölte, hogy ha holnap nem használhat korrektort a folt eltakarására nem megy iskolába, mivel biztosan megbámulnák és kicsúfolnák. Mi tennétek? Megengednétek, hogy másnap is korrektort használjon? Vagy kérnétek valahonnan igazolást? Egyeltalán foglalkoznátok az osztályfőnök hívásával?

2024. febr. 12. 18:03
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Szereztem orvosi igazolást erre a hétre. Megírtam az öfőnek, hogy, amíg el nem múlik a folt nem megy iskolába. Erre azt írta vissza, hogy ha nem használ korrektort mehet iskolába. Én meg megmondtam neki, hogy ha nem engedi meg, hogy használja a korrekort, akkor nem megy iskolába a héten. Erre csak annyit írt, hogy rendben.
2024. febr. 13. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!