Mi tennétek, ha ilyen miatt felvívna az osztályfőnök?
Figyelt kérdés
A 13 éves lányom tegnap nagyon csúnyán beverte a fejét. Sajnos nagyon csúnya lila folt keletkezett az arcán. Egyházi iskolába jár és az iskolában tilos sminket viselni. Én megengedtem neki, hogy korrektort használjon, hogy eltakarja a csúnya lila foltot. Azt mondta, hogy ma délelőtt elmesélte az egyik barátnőjének, hogy mi történt vele és, hogy korrektort kent a foltra. Meghallotta a beszélgetést egy másik lány(ezzel a lánnyal nagyon nagyon rosszban van) és szólt az osztályfőnöknek, hogy korrektort visel a lányom. Ma délután felhívott az osztályfőnök, hogy ilyet többet ne engedjek meg és, hogy mit képzel a lányom, hogy megszegte a házirendet. A lányom közölte, hogy ha holnap nem használhat korrektort a folt eltakarására nem megy iskolába, mivel biztosan megbámulnák és kicsúfolnák. Mi tennétek? Megengednétek, hogy másnap is korrektort használjon? Vagy kérnétek valahonnan igazolást? Egyeltalán foglalkoznátok az osztályfőnök hívásával?febr. 12. 18:03
21/21 A kérdező kommentje:
Szereztem orvosi igazolást erre a hétre. Megírtam az öfőnek, hogy, amíg el nem múlik a folt nem megy iskolába. Erre azt írta vissza, hogy ha nem használ korrektort mehet iskolába. Én meg megmondtam neki, hogy ha nem engedi meg, hogy használja a korrekort, akkor nem megy iskolába a héten. Erre csak annyit írt, hogy rendben.
febr. 13. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!