Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mi tennétek, ha ilyen miatt...

Mi tennétek, ha ilyen miatt felvívna az osztályfőnök?

Figyelt kérdés
A 13 éves lányom tegnap nagyon csúnyán beverte a fejét. Sajnos nagyon csúnya lila folt keletkezett az arcán. Egyházi iskolába jár és az iskolában tilos sminket viselni. Én megengedtem neki, hogy korrektort használjon, hogy eltakarja a csúnya lila foltot. Azt mondta, hogy ma délelőtt elmesélte az egyik barátnőjének, hogy mi történt vele és, hogy korrektort kent a foltra. Meghallotta a beszélgetést egy másik lány(ezzel a lánnyal nagyon nagyon rosszban van) és szólt az osztályfőnöknek, hogy korrektort visel a lányom. Ma délután felhívott az osztályfőnök, hogy ilyet többet ne engedjek meg és, hogy mit képzel a lányom, hogy megszegte a házirendet. A lányom közölte, hogy ha holnap nem használhat korrektort a folt eltakarására nem megy iskolába, mivel biztosan megbámulnák és kicsúfolnák. Mi tennétek? Megengednétek, hogy másnap is korrektort használjon? Vagy kérnétek valahonnan igazolást? Egyeltalán foglalkoznátok az osztályfőnök hívásával?

2024. febr. 12. 18:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem foglalkoznék ezzel. Nem tetszelegni akar másoknak a lányod, hanem a sérülésére kente!
2024. febr. 12. 18:06
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Ebből is látszik, hogy az egyház milyen mocskos. Szóval én mit tennék? Sose tenném ki a hatásának a gyerekemet.
2024. febr. 12. 18:08
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Én felhívnám az igazgatót és engedélyt kérnék, ha nem ad akkor kiiratnám a dokival. Mivel úgy sem akarja látni a gyerekorvos a gyereket, ha ilyenért nem ad, akkor sima hányós vírust mondanék.
2024. febr. 12. 18:10
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Kérnék igazolást a dokitól.
2024. febr. 12. 18:14
 5/21 anonim ***** válasza:
89%
Hát, ezekután szerintem simán maradna otthon a gyerekem pár napot, ha ez megoldható. Vagy jönne velem munkába, ha van hely, ahol le tud ülni, és rajzolgatna, olvasna . Az osztályfőnök egy bunkó, egy érzéketlen tapló. Holnap a gyerek maradjon otthon; Inkább hívd föl holnap az igazgatót, vagy a helyettest a suliban, amelyiket adják a telefonhoz, kérj tőlük külön engedélyt,és adják írásba, amit következő nap felvehet az irodában a gyerek,hogy amíg el nem múlik a folt,hordhasson korrektort a lelki egészsége megőrzése érdekében; lehetőleg legyen rajta iskolai pecsét a lapon, akár több példány is lehet, ha az ofő széttépné; ha az ofő megint kötekedne, a gyerek előkapja a papírt. Szóval 1 napot kihagyhat a gyerek,de ha holnap már lesz papír,bemehet mondjuk a 3.órára.Legjobb,ha van még szülői igazolás
2024. febr. 12. 18:16
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

Meg tudnád mutatni azt a házirendet?

Egyébként nyilván elküldeném a francba.

2024. febr. 12. 18:24
 7/21 anonim ***** válasza:
73%

Nem írattam volna be egyházi iskolába a gyerekem már a kezdetekkor. Ott valamiért a tanárokban még annyi emberség sincs mint egy sima köziskolában.

De amúgy meg szard le a tanárt, a lányodnak meg magyarázd el hogy nem minden ember okos attól mert tanár lett. Ha egy ilyen tök természetes dolog ekkora hisztit eredményez nála akkor ott a tanárral meg az iskolával van a gond. A lányod jogosan nem akar nagy folttal a fején kiemelkedni minden tömegből, ilyen korban főleg minden rossz sulis élmény megmarad benne és későbbi időkben nehezebben fogja tűrni a tömegeket, meg félni fog a folyamatos bántástól/megalázástól stb. Használjon reggel korrektort, ha meg a tanár vagy bárki más beleköt, egy erős hangú vitatkozó szülőt mindig szeretnek a tanárok az iskolákban :D

2024. febr. 12. 18:24
 8/21 anonim ***** válasza:
94%
Kiröhögném a tanárt. Majd közölném, hogy vagy holnap is így megy mert megsérült vagy nem megy pár napig.
2024. febr. 12. 18:31
 9/21 anonim ***** válasza:
74%
Be se íratnám ilyen iskolába. Gondolom református. Azok szeretnék ennyire belepofázni mindenbe. De nektek már mindegy. Már benne vagytok. Én kiíratnám erre a hétre. Ha meg legközelebb ilyesmi van akkor nem kell elmondania egyáltalán senkinek
2024. febr. 12. 18:34
 10/21 anonim ***** válasza:
89%

Miért nem írod meg a teljes történetet????

"Ma délután felhívott az osztályfőnök, hogy ilyet többet ne engedjek meg és, hogy mit képzel a lányom, hogy megszegte a házirendet."

Erre nyilván te azonnal mondtad, hogy miért használt a gyereked korrektort. Erre mit mondott az ofő?

2024. febr. 12. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!