Mi tennétek, ha ilyen miatt felvívna az osztályfőnök?
Megmondanám az ofőnek, ha sokat hisztizik, neki is lesz mire korrektort kennie🤣
Barátságosabban meg elmagyaráznám neki, hogy holnap is így fog menni és mindaddig, amíg szükségét érzi. Ne lepődjön meg.
#11 Vagy inkább majd neked lesz mire korrektort kenned, ha sokat hisztizel. :D
Egyébként meg tudomásul venném, amit mondott. Te írattad vallásáldott iskolába a gyereked, ezzel együtt a szabályokat is elfogadtad.
#13! Én mit hisztiztek, te észlény? Szerinted én vagyok a kérdező?🤣 Nekem nem jár egyházi suliba a gyerekem, és korrektoroznom se kell a monokliját. Nincs okom hisztire😁
Szerintem az ofő is túltolja és a lányod is. Teljesen rendben van, ha sérülés van az arcán, szerintem még nem is egészséges, ha sérült bőrfelületre kentek valamit. Nyilván lila foltok közt is van különbség, de ilyen 50ftos nagyságú halványlila meg a fél arca erős vöröseslila..
Én dokival kiíratnám pár napra, hisz fáj neki, ha meg 50ftos nagyságú, akkor meg megmondanám, hogy ne reagálja túl, ez csak a saját szorongása, rosszabb is lehetne, nem kell rá korrektor. Elesett, nem gennyes bőrbetegsége van, ha valaki megszólja az aprócska folt miatt, az a gyerek saját szégyene, nem az övé. Én értem, hogy 13 évesnél vallásos suliban miért szóltak miatta--hiúság--, de szerintem csak felfújja a gyereked a dolgot. Ha meg brutális a sérülése, otthon hűtsétek. Nem csak tökéletes emberek élnek a világban, felfújja, mert 13 éves, ezen neked kellene segíteni, nem rejtegetni egy kisebb foltocskát, nehogy valakinek ne tetszen.
Az ofő azt, mondta, hogy nem érdekli az oka. Nem használhat korrektort.
Sajnos elég nagy a folt és elég sötét. A szeme alatt van kicsivel.
Ma nem vittem iskolába és ha ezen problémáznak, akkor addig nem meg iskolába, amíg a folt el nem múlik.
Hát akkor én is azt mondanám, hogy most már maradjon otthon. Az orvosi igazolást meg tudjátok oldani?
Amúgy, ha jól értem, a tanároknak fel sem tűnt a korrektor, csupán azért szereztek róla tudomást, mert egy spicli beköpte. Ez egyrészt mutatja, hogy csöppet sem feltűnő, nem "sminkszerű" (mert nyilván a tiltás célja ez lett volna), másrészt meg mutatja azt is, micsoda jellembajnokok járnak abba az iskolába. Meg egy kicsit azt is, hogy a tanárok (vagy legalábbis ez az ofő) bátorítja a spicliskedést.
Ha máskor ilyen adódik, akkor pedig a lányodnak tudnia kell, hogy senkinek egy szót sem szabad mondania, mert spiclik lehetnek körülötte. Mert ugye most se történt volna semmi, ha nem mondja egy barátnőjének, amit meghallott a spicli.
Gondolom az egész iskolában egy 13-14 éves sem használ korrektort mondjuk egy pattanásra mert jajj a házirend.. ugyan :D Észre se lehet azt venni, a lányodon sem látták, csak azért tudták meg mert el lett mondva ugyebár.
Ha megy suliba használja újra, fel se fog tűnni senkinek.
18-as, csak őt most már lehet, hogy külön figyeli az ofő.
Ha két hónap múlva történne hasonló, akkor nem vennék észre, de ha holnap megy iskolába, lehet, hogy észreveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!