Milyen problémája lehet annak, akinek csak a diktálás után leírandó feladatok nem mennek?
Nekem valami figyelemzavar ugrik be.
Hasonló vagyok, ha épp nem tudok minden idegszálammal fókuszálni akkor bestresszelek és semmi nem marad meg.
Rövid dolgokat tudok megjegyezni szóban hallottakból.
Fejben nem tudok számolni csak nagyon lassan.
Papíron meg minden gond nélkül gyorsan megy minden.
Amúgy nincs semmi diagnosztizált eltérésem, igaz akkoriban nem is foglalkoztak ilyenekkel.
Ja, igen, kimaradt, ha a fentiek rendben vannak, lehet, hogy csak simán gyengébb az akusztikus emlékezete.
Nem olvastam végig az utolsó írásod, de ez egészen biztosan figyelemzavar.Én is ilyen vagyok.Bármilyen tesztet,másolást,papírmunkát megtudok csinálni,kb 2 évvel ezelőttig fotómemóriám volt(a covid elvitte sajnos),tehát ez azt jelentette, hogy pl 1x-2x elolvastam valamit még arra is emlékeztem, hogy hol a vessző a könyvben,vagy meddig tartott a gépelt sor,vagy hányadik mondatban volt valamelyik szó.De pl írni ÉS figyelni,már nem tudtam.
Rengetegen azt hiszik a figyelemzavarról,hogy akkor az illető mindenben buta, meg semmit sem tud megfigyelni,pedig ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!