Az MVM Next átállított hőmérsékletfüggő részszámlázásra?
Rögzíteném online a gázóra mérőállásokat két fogyasztási helyen is, de azt írja mindkettőre, hogy nincs diktálási időszak.
Ha én hibáztam volna, lásd a lenti idézetet, akkor honnan tudhatom meg biztosra, hogy átállították, és nem ilyen sunyi alattomos módon jön szembe az üzenet, hogy "nincs diktálási időszak" és levelet sem kapok arról, hogy bármit módosítottak volna?
"Ha nem diktálja be mérőállását a diktálási időszakban, akkor becsült fogyasztás alapján készítjük el számláját. Ha az éves leolvasások között egymás után kétszer, vagy összesen háromszor nem diktál, az éves leolvasás után automatikusan átállítjuk számlázási módját hőmérsékletfüggő részszámlázásra."
Hívni fogom őket jövőhéten, de addig is, hogy okosabb legyek...
Álj át átalányra és akkor nincs ilyen probléma.
- Tavasszal kaptam egy horribilis gázszámlát, az ügyfélszolgálaton egy óra kellett, amíg sikerült tisztázni, hogy mit szúrtak el. Rögtön átálltam átalányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!