MVM , MVMnext, eon portál anomáliát fel tudja oldani valaki?
A számláimat az mvmnext küldi pl a
linken. Ahová be tudok lépni.
Ellenben az MVM "hivatalos oldala" a
[link] , ahol nincs fiókom. Kellett volna valami értesítést kapjak, hogy legyen?
A teljes káosz kedvéért ez EON-n ( ELMŰ Hálózati Kft., az E.ON Csoport tagja) is bombáz levelekkel, hogy online tegyünk eleget a laolvasási kötelezettségnek. Ott végképp soha nem regisztráltam. Csorognak összevissza a felhasználói adatok egyik rendszerből a másikba? Ki tud ezen eligazodni?
Lakótelep, Budaörs. előző évszázadban már itt laktunk. Óracsere sem volt.
Ha csak egy kérdésre szeretnék választ akkor az az, hogy ki az ügyélszolgálat akihez forduljak?
Tele volt a net a teendőkkel, amikor átvette az MVM a számlázást.
Nem értesítgettek senkit.
Igen, fiókot kell csinálnod.
Én ELMŰs voltam. A régi jelszavammal azonosítómmal be tudtam lépni a MVM.be és a fiókomban minden ott volt.
Nekem is probléma volt megérteni az MVM és az ELMŰ hálózati Kft közötti kapcsolatot.
Kérdeztem és válaszoltak.
Az MVM számláz, oda kell küldeni az óraállást, stb, az ELMŰ szolgáltat.
Melyik része volt tele a netnek, amit akkoriban, lehet nem olvastam? Lehet hamarabb be kellett volna szálljak (VÁGjak) az internetbe. :)))
De nagyon köszönöm a választ, tisztult valamelyest a fejem.
Az ELMÜs (ker.elmuemasz.hu...) nálam is megy az MVM aloldalán (ker.mvmnext.hu...), de az onlineugyintezes.mvmnext.hu ehhez való viszonyával vannak még kérdőjelek, de kértem állásfoglalást.
Ez neked készült :) MVM a te esetedben a kereskedő, ELMŰ (eon) az elosztó. Ha az éves leolvasással zaklat, akkor elosztó és azért szól, mert ha az ő appjukkal lefotózva bekuldod az óraállást, akkor ndm kell kimenniük. 😉
Köszönöm, hiánypótló. :)
Igy már azt is tudom, hogy a pdf formátumú számlát kell letöltenem és ott szerepel a hálózati elosztó.
régen számlát küldték, csekket küldtek
óra leolvasás évente
most, ugyanez van
számlát küldnek, csekket küldnek
óra leolvasás évente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!