Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ti a porszívózás előtt, vagy...

Ti a porszívózás előtt, vagy után töröltök portál?

Figyelt kérdés
Van aki azt mondja ,hogy utána kell, de ez szerintem rossz beideződés, még a porszívó felfedezése előtti korból.

2018. júl. 25. 07:12
 1/6 A kérdező kommentje:
Portál = port
2018. júl. 25. 07:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Én ha már portörlésre vetemedem, akkor előtte csinálom...

Mert ha valahonnan letörlöm a port, akkor abból kerülhet a földre is, vagy bármi egyéb apró hulladék a tárgyak megemelésekor kerülhet oda.... Meg ha még porolok is szó szerint, ha olyan.... és akkor az is előbb-utóbb lehullik.

Na porszívózás utáni portörlésben annyi a fantázia, hogy ugye a porszívó is porol.... Akármilyen modern is, ilyen mikro részecskék kiszállnak utána...És később az is lerakódik porként. Ugye tudósok állítják, nyilván okkal, hogy ezeknek a részecskéknek a belélegzése sem szerencsés, mert sose jut ki a tüdőből....

Na én a részecskék ellenére azért portörlök előtte, mert a részecskék akkor is visszakerülnek a levegőbe, amikor megy a porszívó. De egyben még a porszívó szele, az alacsonyabb polcokról, és innen-onnan az ott lévő port is felkavarja.... Szóval jobb előbb azt letörölgetni.

Esetleg azt lehet, hogy nagyjából összeporszívózni, portörölni, és utána rendesen porszívózni....

2018. júl. 25. 07:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem logikus, hogy porszívózás előtt törölgetek, hisz az hullik lefelé, nem marad minden a rongyon, és száll is közben. A porszívó viszont már nem ver fel port.
2018. júl. 25. 07:29
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Én porszívózás után, mikroszálas törlővel.

Inkább a földön legyen 2 szem por, ami leesik (de mitől esne, nem 1 cm-esen áll a por) mint a bútoron maradjon.

Sötét bútorom van, ha porszívózás előtt törölném, utána kezdhetném elölről.

2018. júl. 25. 08:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én porszívózás előtt szoktam, nedves ronggyal, hogy ne csak felkavarjam, rajta is maradjon a por.

Mivel a macskánk miatt mindennap megy a robotporszívó, ami alig gerjeszt maga körül légmozgást, elég jó hatékonysággal dolgozik és nem gondolom, hogy hatalmas porfelhőt gerjesztene a heti egy nagy porszívózás.

2018. júl. 25. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Előtt, nedves ruhával.
2018. júl. 25. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!