MVM gáz hibás értéket diktáltam be mit lehet tenni?
Nem voltam otthon a 3 napos diktálási periódusban és egy totál rossz értéket diktáltam 7111 helyett 7222 környéke, tehát kb 100m3 difi, ami végeredményben egy 10-15 ezres számla helyett 50 ezreset eredményezett, amit nem tudok úgymond lefogyasztani, mert a kedvezményes éves mennyiségnek a közelében sem vagyok, tehát ez sima bukó. Van mód hibás diktálásra hivatkozva sztornóztatni a számlát és újat diktálni vagy bármi megoldás erre az esetre?
vagy mondjam azt, hogy nem is én diktáltam hanem mondjuk valaki más mert belépve hagytam az mvm-es profilomat egy publikus vagy munkahelyi gépen?
mindenhol figyelem az árakat, nagy spórolós vagyok, ha ezt ki kell fizetnem abba belebetegszem mentálisan az biztos :(
Az ügyfélszolgálaton tudják módosítani.
Jó, ha csinálsz képet az óráról.
Köszi szépen a gyors választ, eléggé tűkön ülök amióta ma megkaptam ezt emailt.
És lehet azt mondani, hogy rosszat diktáltam vagy kell valami erősebb magyarázat?
Megpróbálhatod telefonon is, de biztosabb az ügyfélszolgálat.
Elütötted, elnézted, fényképpel igazolod.
Nem kell másra fogni,
bediktáltad a rosszat, szeretnéd javítani pont
A pia elég magyarázat lehetne, de arra sem kíváncsiak.
Ma telefonon sikerült elintézni a dolgot, és végül így még képet sem kellet mutatni.
Köszönöm a megnyugtató válaszokat :) Tegnap ezzel elég pipásan indult a napom.
Tegnap ezzel elég pi.ásan indult a napom.
Egészségedre.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!