Antiszociális kisgyerek milyen iskolába való?
Veled ellentétben nekem 3 gyermekem van, ebből 2 sni-s.
Totál nevetséges,ahogy habzó szájjal vergődsz itt, holott ott sem voltál.
Hidd el mindenki utálja a hozzád hasonló mindenlében buta emberkéket, mert pontosan tudjuk, hogy a hozzád hasonlók nevelnek olyan empátia nélküli gyermeket akik bántalmazzák, megalázzák a másikat, csak mert nem értenek valamit.
Hát persze..
Igen igen, kerekedik a történet.. eddig csak a tanár nénit, most már a fiadat, 3 hsz után már a fél osztály, majd jön , hogy az udvaron randalírozott és a végén rendőrség is kivonult.. nem?
El kell, hogy keserítselek.. veled ellentétben én már bőven 30 felett vagyok.
Kedves kérdező!
Te hallod magad? Honnan veszed a bátorságot ahhoz, hogy így beszélj az emberekkel?
Nem veszed észre, hogy mindenkit megalázol, földbe tiporsz csak azért, mert nem tetszik a kérdésedre adott válaszuk?
És még te vagy kiakadva egy elsős kislány viselkedésén? Ne haragudj, de te felnőtt léttedre egy "4 éves" szintjén sem vagy ezzel a magatartással!!! Full agresszív, nárcisztikus, kezelésre szoruló ember vagy a megnyílvánulásaid alapján.
Nem tudom mit kell támadjátok, szerencsétlen csak tájékozatlan, de nagyon jól érzi, hogy itt valami nem oké, csak nincs elég infója, hogy meg tudja fogalmazni és tévesen következtet a saját csekély ismeretével.
A gyerek értelme nem a viselkedésétől függ. Ez így elég alap, a gyerek lehet zseni, akkor is, ha nekimegy a tanárnak vagy más gyerekeknek ok nélkül.
A gyereknek fixen van valamilyen problémája, majd a suli megpróbálja kikezeltetni az erre megfelelő szerveken keresztül(sikertelenül), de ne aggódj, nem lesz sokáig veletek. Az enyém az első nap azért rugdosta meg a falat, mert sorban mentek, hogy ki kinek dobja a labdát, ő arra gondolt, hogy a tanárnő is örülne neki, de pont erre gondolt az előtte lévő gyerek is, és megdicsérték érte, hogy milyen figyelmes. Az enyém nem bírta a feszültséget, hogy pillanatok alatt füstbe ment a terve, így nem volt ötlete kinek dobja, nem ő kapta a dicséretet se, tök dühös és kétségbeesett és csalódott volt, úgyhogy megrugdosta dühében a falat és jól rákiabált a gyerekre, hogy hülye és utálja. Kívülről ez úgy nézett ki, hogy ok nélkül teszi. Iszonyúan égett a fejem, mikor mesélték.
Tök oké, ha a verekedős gyerektől féltik a szülők a gyerekeiket. Én is féltettem a többit(miközben sajnáltam az enyémet és egyszerre mérges is voltam rá), majd miután már nem verekedett kicsit féltem a többiektől. Meg ugye amíg verekedős volt, akkor is be voltam tojva, hogy egy nagyobb verekedőssel kerül össze, és maradandó sérülése lesz vagy meghal, a kisebbektől meg azért voltam betojva, hogy még az enyém fog maradandó sérülést okozni, vagy súlyosat..
Minimális verekedés sem való iskolába, és a verekedős gyerekek MINDIG problémásak, csak mindig más miatt:) A suli nyilván azon lesz, hogy megoldja a dolgot, egy idő után meg a szülők fognak pattogni. De utáltam, amikor a gyerekemet hülyének gondolták a viselkedése miatt, ez a kettő nem függ össze, minden osztálytársánál értelmesebb volt. Kiemelten fontos volt nekem ez mert csak ebbe tudtam kapaszkodni, hogy idővel feléri ésszel, a tudatlanok meg ezt is elvették volna pusztán viselkedés alapján.. Lehet persze, hogy ez a gyerek buta is, de a buták általában nyugisak és csendesek, pont mert kevés gondolatuk van, keveset problémáznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!