Ünneplője van az ovis ballagás miatt, az még jó lesz rá. Bocsánat, hogy több üzenetben küldtem, de most olvasom mások miket írnak és így jut eszembe
2023. aug. 12. 06:06
14/22 anonim válasza:
Lehet, hogy én most nagyon gáz leszek, de alig tervezek venni nekik valamit. Felsős mindkettő, rajzra, technikára, matekra a tavalyi dolgaik teljesen jók lesznek, a tankönyv ingyen van. Van táskájuk is, abból lehet, hogy a lány kisír egy újat. Ruhát, cipőt kapnak folyamatosan, ahogy nőnek, annak semmi köze az iskolához. Ünneplő kell talán nekik, meg füzetek.
Nem szeretnék 20 ezer forintnál többet költeni erre az egészre.
2023. aug. 14. 14:02
15/22 anonim válasza:
Én ugyanúgy vagyok, mint az utolsó. Egy csomó minden van tavalyról, tolltartót, táskát, írószereket nem nagyon kell venni. Veszek A4-es füzeteket, esetleg a fiamnak fehér inget és tesicuccot, ha kinőtte az előzőt, bár szerintem még jó rá. Ő 7. osztályos lesz. A lányom már 11.-be megy neki ünneplő, tesicucc sem kell, amit 2 éve vettünk, jó rá. Tankönyv nálunk is ingyen van, nem eszik egyik sem menzán, így azt sem kell fizetni. Szóval remélhetőleg 10-15 ezer forintnál többet nem kell költeni.
2023. aug. 15. 12:03
16/22 anonim válasza:
Csak lesek hogy miket írtok, le a kalappal minden szülő előtt komolyan mondom. Mi most akarunk neki indulni vásárolni, de már most összeugrik a gyomrom, 2.osztályba megy a lányom. Táska, tolltartó nem kell de szerintem új ruhával cipővel együtt nem állunk meg 40 alatt. Az azonban nagyon tudja bacni a csőröm hogy van aki reggel egy üres szatyorral besétál az iskolába majd délután mind a 6-7-8 gyereke komplett iskolai felszereléssel lavirozik haza.
2023. aug. 17. 07:34
17/22 anonim válasza:
Húúú, én nem tudom, de alig 10 ezer forint az iskolaszerek 7-es fiamnak. Nem igényelte a Disney-s keményfedelű spirálfüzeteket, pedig megvettem volna.
A Tescoban 2-300 forintok voltak a nagyalakú és spirálfüzetek. Két Zebra toll volt 800 ft. Színesek azok mindig vannak otthon, többnyire Aldiban meg Müllerben veszek minőségit, mert nagyon szeret rajzolni. De már nem nagyon kell hetedikben.
Neten rendeltem egy tolltartót meg egy kulacsot összesen 6 ezerét. Táska tavalyi, körző, vonalzók stb. vannak.
És a ruha valóban kell akkor is, ha nem lenne suli.
2023. aug. 17. 13:43
18/22 anonim válasza:
Amúgy aki szereti a H&M-et, ma klubtagoknak mindenre 15 % kedvezmény van az online shopban. Ott szoktam a gyereknek bevásárolni.
2023. aug. 17. 13:45
19/22 anonim válasza:
Mivan?
100 ezer?
Sztem én 10 ezerbe bőven beleférek, tavaly is csak 7 ezerért vetünk cuccokat.
10-12 füzet kell az 5-6 ezer Ft.
2 csomag borító 1500 Ft.
Meg lehet venni olcsó, de szépen fogó tollat 300 Ft-ért, plusz 5-6 betét, sztem a toll téma egy ezresből megvan.
Jó tudom ez most hülyeségnek tűnik, de nekem így van, mert 12.-be megyek. :D
Emlékszem, amikor általánosban megvetették az összes szart a rajzhoz meg a technikához, de úgyse tud vele kezdeni senki semmit, a mai napig pálcika embereket rajzolok. XD
2023. aug. 18. 03:17
20/22 Andi80018 válasza:
Még nem vettük meg, de szerintem minimális. Vannak tavalyról üres füzetei, illetve vannak olyanok is, amikbe alig írtak. Ezeket folytatni fogja. Táska, tolltartó, tesicucc van, pólót fogok venni még, amit a sulitól kell venni, de az is elenyésző. Ruha lesz a legtöbb, de kb. mindent Marketplace-ről veszek, pl. cipót tesiórára. 20 ezer a plafon az egészre. Tény, hogy már hatodikba megy, kb a fele cucc se kell, mint alsóba. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!