Mit reagálnál ha honvédelmi suliba akarna menni? Illetve katona akarna lenni?

Én úgy lettem rendőr, hogy sosem akartam az lenni 😀
Ha ő direkt választaná ezt a pályát, akkor támogatnám, még ha nem is örülnék annyira.
(Még lehet nagyobb biztonságban is lenne, ha tanulna hozzá, és lenne egy jó pozíciója.)

Ezt tette a fiam, örültem neki, mert számomra (távolról) nagyon érdekes és vonzó hivatás.
Amúgy nem csak golyófogó pozíció létezik...

A gyerekeim katonai, rendvédelmi, egészségügyi pályákat választottak. A harmadik világháború küszöbén,
nukleáris fenyegetés tükrében szerintem jól döntött mind.

Nem örülnék és bár kevés dologba szólok bele, de sosem engedném hogy a rendszer kiszolgálói legyenek.
7-es Ők lesznek az elsők akiket visznek ha valóban háború lesz. 😞
A lányom is egészségügyre ment és mellette fekete öves karatés. Sokáig rendőr akart lenni de szerencsére mire pályaválasztás elé került meggondolta magát. Az egészségügytől is féltem, de azt legalább a rendszeren kívül is lehet alkalmazni.
A fiam még csak 7 éves, Ő is karatézik és remélem eszébe sem jut államszolga lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!