Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit reagálnál ha honvédelmi...

Mit reagálnál ha honvédelmi suliba akarna menni? Illetve katona akarna lenni?

Figyelt kérdés
tegnap 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Semmit. Örülnék neki, mert ingyenes.
tegnap 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Kettő fiam is katona lett. Nem tiltottam meg. Sőt, amilyen világot élünk még jól is jöhet a kiképzés.
tegnap 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Elfogadnám a döntését, persze előtte átbeszélnénk, hogy mivel jàr mindez, de támogatnám, ha tényleg ezt akarná.
tegnap 19:08
 4/11 anonim ***** válasza:
19%
Baromira nem örülnék.
tegnap 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

Én úgy lettem rendőr, hogy sosem akartam az lenni 😀

Ha ő direkt választaná ezt a pályát, akkor támogatnám, még ha nem is örülnék annyira.

(Még lehet nagyobb biztonságban is lenne, ha tanulna hozzá, és lenne egy jó pozíciója.)

tegnap 19:55
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Ezt tette a fiam, örültem neki, mert számomra (távolról) nagyon érdekes és vonzó hivatás.

Amúgy nem csak golyófogó pozíció létezik...

tegnap 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:
12%

A gyerekeim katonai, rendvédelmi, egészségügyi pályákat választottak. A harmadik világháború küszöbén,

nukleáris fenyegetés tükrében szerintem jól döntött mind.

tegnap 20:08
 8/11 anonim ***** válasza:
81%
A magyar katonaságtól nem kell félteni senkit. Csak a tűzszerészek vannak veszélyben. Magyar honvéd külföldön is csak békefenntartó. Itthon meg csak vannak a laktanyában. Ennyi.
tegnap 21:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülnék, de elfogadnam, ha ez lenne a szíve vágya, és támogatnám.
tegnap 21:14
 10/11 anonim ***** válasza:
72%

Nem örülnék és bár kevés dologba szólok bele, de sosem engedném hogy a rendszer kiszolgálói legyenek.

7-es Ők lesznek az elsők akiket visznek ha valóban háború lesz. 😞

A lányom is egészségügyre ment és mellette fekete öves karatés. Sokáig rendőr akart lenni de szerencsére mire pályaválasztás elé került meggondolta magát. Az egészségügytől is féltem, de azt legalább a rendszeren kívül is lehet alkalmazni.

A fiam még csak 7 éves, Ő is karatézik és remélem eszébe sem jut államszolga lenni.

ma 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!