Az ilyen gyerek alkalmas az iskolakezdésre?
Már nem azért, de nem az lenne a helyes és elvárható viselkedés egy 6 évestől, hogy nem áll le bratyizni ilyesztő felnőtt nénikkel/bácsikkal? Mert attól hogy valami rokon vagy, még idegen vagy neki. Ezzel a nem beszél és a nem néz a szemedbe letudva.
Hogy nem tudja melyik a bal és jobb keze, nem értem miért ilyen fontos neked. Az lexikális tudás mint egy random vers, vagy a kressz szabályok. Semmi köze sincs az érettséghez vagy a viselkedéshez.
Az meg hogy akaratos és hisztis megint nem értem hogy jön ide. Anyám pl még 50 felett is olyan hogy "mindent és most". Még ki se mondja hogy mit akar, de már ott kell legyen/kész kell legyen, ha meg nem, akkor megy a cirkusz. Akkor ő még most se iskolaérett?
Kérdező!
Te mindenkire ráírod hogy frusztrált, közben a válaszaid ritka bicskanyitogató stílusúak.
A leírtak egyáltalán nem támasztják alá azt hogy ne lenne iskolaérett a gyerek.
Bekellene látnod hogy a napi szinten vele foglalkozó felnőttek ezt jobban is tudja, látják, mint te.
Aki random tesztelgeted, (vagy nem is tudom ezt elképzelni hogy miből gondolod hogy nem tudja) hogy melyik a jobb ill bal keze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!